Prins Charles:

- Utrolig lei seg for alt

Prins Charles lengter etter å bli gjenforent med familien.

TRIST: Prins Charles skal være knust over å ha vært borte fra familien. Foto: Doug Peters/Empics/NTB
TRIST: Prins Charles skal være knust over å ha vært borte fra familien. Foto: Doug Peters/Empics/NTB Vis mer
Publisert

Det har gått tre måneder siden prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) kunne avsløre at datteren Lilibet hadde kommet til verden, og enn så lenge har prinseparet vært svært hemmelighetsfulle når det gjelder datterens identitet.

Helt siden hertugparet trakk seg tilbake fra sine kongelige plikter, har de knapt vist frem sønnen Archie og den vesle datteren. Det er imidlertid ikke bare kongehusets tilhengere som ikke har fått æren av å se den lille jenta.

Prins Charles (72) og dronning Elizabeth (95) skal heller ikke ha fått muligheten til å møte kongefamiliens nyeste medlem. Ifølge Us Weekly skal dette ha gått hardt innpå førstnevnte.

SNAKKER UT: Prins Charles uttaler seg om farens bortgang. Prins Philip ble 99 år gammel. Video: Clarence House TWITTER Vis mer

- Lei seg

Helt siden prins Harry og hertuginne Meghan forlot sine kongelige plikter i 2019 har det stormet rundt paret, og blant annet «Megxit» har blitt et velkjent begrep blant det britiske folk.

Spesielt fikk de massiv oppmerksomhet etter intervjuet med Oprah Winfrey (67) hvor sjokkavsløringene kom på løpende bånd. Under intervjuet kom både det ene og det andre frem i lyset, og mange satt igjen med inntrykk av at det hele var et angrep mot det britiske kongehuset.

FAMILIETREFF: For tre måneder siden ble hertugparet tobarnsforeldre. Datteren har likevel til gode å møte både bestefar og oldemor. Foto: Daniel Leal-Olivas / AFP / NTB
FAMILIETREFF: For tre måneder siden ble hertugparet tobarnsforeldre. Datteren har likevel til gode å møte både bestefar og oldemor. Foto: Daniel Leal-Olivas / AFP / NTB Vis mer

Nå røper kongehusekspert Nick Bullen at prins Charles skal være svært opprørt over alt som har skjedd den siste tiden.

- Jeg tror Prins Charles virkelig ønsker å møte barnebarnet sitt. Prins Charles er utrolig lei seg for alt som pågår, og familien vil møte hverandre, sier Bullen til Us Weekly.

PRINS HARRY: Prins Harry prater med Oprah i en ny serie med Apple. Vis mer

Det kan likevel se ut til at prins Charles og dronning Elizabeth må smøre seg med tålmodighet i forkant av møtet med det kongelige tilskuddet.

Det ser nemlig ut til at den britiske kongefamiliens neste slektssamling er planlagt å finne sted 2. juni 2022, da det er duket for dronning Elizabeths «Platinum Jubilee Pageant».

Her skal nemlig det britiske kongehuset samle seg for å feire 70-årsjubileet for dronning Elizabeths tiltredelse av tronen, som fant sted 6. februar 1952. En av skaperne bak «True Royalty TV» forteller overfor Us Weekly at dette er en glimrende anledning for det kongelige møtet.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghan sin podcast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB SCANPIX Vis mer

- Jubileet er en perfekt anledning. For om Harry og Meghan kommer tilbake - ettersom de bør bli sett når de støtter dronning Elizabeth - er det en perfekt mulighet for alle å være sammen. Og alle må være snille med hverandre og oppføre seg fordi det er dronningens øyeblikk, fortsetter kilden.

Gir ut bok

Til tross for at det avslørende intervjuet med Oprah Winfrey avdekket flere oppsiktsvekkende detaljer, kan det virke som at prins Harry ikke er helt ferdig med å brette ut for offentligheten.

I juli ble det nemlig kjent via forlaget Penguin Random House at prinsen skal gi ut en selvbiografi mot slutten av 2022, der han blant annet skal fortelle om barndommen sin.

STOLTE: Hertuginne Meghan og Prins Harry er takknemlige for at covid-19 har gjort at de reiser mindre - de har fått med seg flere av sønnen Archies milepæler. Video: Malala Fund Vis mer

Harry la vekt på at boken vil fremstille et sannferdig bilde av livet hans, og beskriver selv utgivelsen som «korrekt og den fullstendige sannheten».

Bokslippet vil også finne sted noen måneder etter dronning Elizabeths jubileumsfeiring, noe prins Harry, hertuginne Meghan og deres to barn Archie og Lilibet er forventet å delta på.

LES OGSÅ: Avhørt etter rykter om Diana-drap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer