- Utrolig kjipt å se dem juble

Solfrid og Sveinung la ikke skjul på sin skuffelse etter å ha tapt på målstreken i Amazing Race-finalen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Det ble dramatisk i onsdagens Amazing Race-finale da Omar og Bilal Ishqair kom først til pit stop inne i Kongsberg-gruvene - og dermed stakk av med vinnerpremien på to biler og 500.000 kroner.  De tok igjen Solfrid Kvalvik (37) og Sveinung Ellingsen (29) når parene skulle finne riktig pinkode til en safe, like før målstreken.Dermed sto Andenes-paret igjen med den sure annenplassen.  - Vi hadde rett og slett uflaks på siste oppgaven. Det var trolig kjipt å se Omar og Bilal gå forbi oss, og juble, innrømmer Sveinung når Seoghør.no møter paret i hjemlige omgivelser på Andøya.Han  får støtte av kjæresten.- Jeg ble både irritert og skuffet, men de var verdige vinnere, og vi unner dem jo seieren, sier Solfrid. Skuffelsen forsvant imidlertid fort da nordlendingene innså hvilken reise de hadde fått være med på.- Det har vært helt fantastisk, og noe vi aldri ville vært foruten, sier paret samstemt.  Vel hjemme på Andøya senket imidlertid roen seg raskt.- Det var veldig godt å komme hjem til familien. Men jeg sa til Sveinung at nå må det snart skje noe her, påpeker Solfrid med et smil. Les stort intervju med Solfrid og Sveinung i ukens Se og Hør Weekend! LES OGSÅ: Slik bevarer vi kjærligheten

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer