KJENDISREALITY: Carly Zucker deltar for tiden i realitykonkurransen "I'm A Celebrity Get Me Out Of Here", der kjendiser konkurrerer om å overleve i jungelen. Foto: itv.com
KJENDISREALITY: Carly Zucker deltar for tiden i realitykonkurransen "I'm A Celebrity Get Me Out Of Here", der kjendiser konkurrerer om å overleve i jungelen. Foto: itv.comVis mer

- Utrolig hardt å være rik

Nytt gullkorn fra fotballkjæresten.

SEHER.NO: Som forloveden til den søkkrike engelske fotballstjernen Joe Cole (27), har Carly Zucker (24) muligheten til å kjøpe alt hun vil ha.

Den vakre brunetten - som for tiden deltar i realityserien "I'm A Celebrity, Get Me Out Of Here"  på britisk TV - bor sammen med Cole i et stort herskapshus i Surrrey og fikk tidligere i år en forlovelsesring verdt over 500.000 kroner av sin fotballkjæreste.

Men til tross for at hun stadig blir avbildet i nye designerkjoler og på eksklusive restauranter, hevder Carly at hun egentlig synes det er "et slit" å være søkkrik.

- Det er faktisk utrolig hardt å være rik. Det er en byrde.

- Jeg fikk alt for fort. Det gjorde meg stresset i fjor. Plutselig hadde jeg et enormt hus, som jeg ikke kunne styre eller rengjøre. Det tok hele dagen. Jeg kunne velge hva jeg ville, og det gjorde meg ubesluttsom, sier hun ifølge Daily Mail.

For å bevise at hun ikke er en snobb, hevder Carly at hun godt kan bo på trestjerners hoteller når hun reiser med kjæresten, men innrømmet til kamera kort tid etterpå at "man merker forskjellen"...

Sitater som dette har gjort Zucker til en tabloidyndling i britisk presse etter at kjendis-realityserien - som går ut på å overleve i jungelen - begynte å rulle på TV-skjermen.

I forrige uke stilte avisen Daily Mirror ved fitness-instruktørens intelligens etter at hun trodde at flyselskapet hadde oppkalt sukkeret sitt etter henne, under en tur med kjæresten Joe Cole, som spiller for fotballklubben Chelsea.

 Han så på meg og sa: "Baby, navnet ditt er Zucker. Det betyr sukker på tysk.

- Jeg snudde sukkerposen, og på andre siden sto det "sukker" på engelsk. Da gikk det opp for meg. Det var så morsomt, sa Carly til avisa.

Nå spør TV-seerne seg hva som blir det neste gullkornet fra den søkkrike skjønnheten...

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: De mest sexy fotballfruene