FULL STØTTE FRA KJÆRESTEN: - Jeg blir mer og mer imponert over Margrethes prestasjoner i "Skal vi danse", sier Margrethe Røeds kjæreste Tomas Kvitvik til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FULL STØTTE FRA KJÆRESTEN: - Jeg blir mer og mer imponert over Margrethes prestasjoner i "Skal vi danse", sier Margrethe Røeds kjæreste Tomas Kvitvik til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Utrolig at så mange liker meg

"Skal vi danse"-Margrethe fryder seg over å ha trosset ekspert-tipsene nok en gang.

SEHER.NO: Barne-TV programlederen Margrethe Røed har fått mye tøff kritikk av dommerne i "Skal vi danse" og flere ganger havnet lavest på bookmakernes lister over hvem de tror vinner "Skal vi danse".

Men lørdag gjorde den gravide 32-åringen igjen alle nederlagstipsene til skamme, da hun tok seg sikkert videre på TV 2-parketten.

Margrethe hevder hun ikke har noen god forklaring på hvorfor så mange seere har trykket henne til sitt bryst.

- Det er utrolig gøy. Helst vil jeg jo både ha dommerne og seerne med meg, men det gleder meg at folk liker det jeg gjør. Kanskje skyldes det at det er mange barnefamilier som ser på, men jeg tror det heller kan være at seerne liker folk som lager show, sier hun.

Selv om hun er sju måneder på vei, hevder hun at hun merker lite til sin kommende sønn under dansingen.

- Jeg har ikke merket noen smerter, men kjenner at han sparker litt i blant. Det kjennes ut som han har en skikkelig rockefot, smiler hun.

Også Margrethes kjæreste Tomas Kvitvik er imponert over hva hun får til på dansegulvet.

- Jeg blir bare mer og mer imponert. Selv danser jeg ikke mye, så kanskje får hun lære meg noen trinn, når "Skal vi danse" er over, smiler han til Seher.no.

Har du et tips om "Skal vi danse"-deltakerne ? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
 
LES OGSÅ:  Carsten sjokkerte alle