POPULÆR JENTETRIO: Jentegruppen DM-revolution leder for tiden avstemningen i konkurransen «Se og Hørs Sommerstjerner». Foto: Privat
POPULÆR JENTETRIO: Jentegruppen DM-revolution leder for tiden avstemningen i konkurransen «Se og Hørs Sommerstjerner». Foto: PrivatVis mer

- Utrolig at så mange har stemt på oss

Den norske jentegruppa DM-revolution har tatt nettet med storm.

SEHER.NO:  Se og Hørs sommerstjerner har så langt vært en stor suksess. Så langt har over 20 000 brukere vært inne og stemt på sin favoritt. Helt på topp av listen troner så langt jentetrioen DM- revolution.

-Vi hadde aldri trodd at vi ville få så mange stemmer. Det er helt utrolig at så mange har stemt på oss. Det betyr utrolig mye.. Men vi vet også at stemmene nødvendigvis ikke betyr noe, for det er juryen som må overbevises, sier trioens yngste medlem Stine Solvang (14).

Pop/rock trioen - som også består av Julie Bergan (16) og Marthe Svarteberg (16) -  driver i tillegg med sang, dans og turn Og jentene lover publikum et forrykende sceneshow bestående av bra sang, komplisert koreografi og imponerende akrobatikk hvis de skulle være så heldige å bli plukket ut av fagjuryen til å gå videre til semifinalene.

- «Sommerstjerner» er en fantastisk mulighet for alle de som drømmer om å få drømmer sine oppfylt. Det finnes mange talenter det ute, og det er kjempekult at noen arrangerer en sånn konkurranse sånn at flere dyktige sangere kan komme fram i lyset, sier jentene.

Her kan du se alle bidragene og gi din stemme - klikk her!

Har du lyst til å være med i kampen om platekontrakt er det foreløpig ikke for sent. Avstemmingen inne på «Sommerstjerner»s Facebook-side avsluttes ikke før 22. juni.

Slik laster du opp din video - klikk her!

Semifinalistene velges ut blant de videoene som får flest stemmer.

Av de 50 videoene som får flest stemmer (+ et "Wild Card" til hver fagdommer) vil vårfagjury plukke ut 25 semifinalister. Semifinalene avholdes på Se og Hørs store sommerturne, og semifinalistene vil opptre live.

De 5 beste fra semifinalene går videre til superfinalen, hvor de konkurrerer om å bli Se og Hørs Sommerstjerne.

Førstepremien er nemlig innspilling av to låter i studioet til tidligere Idol-dommer Ole Evenrud, og utgivelse på Sony Music, med mulighet for full platekontrakt. Førstepremien består i tillegg av en reise for hele familien til Brasil.

Disse ti har hittil fått flest stemmer i «Se og Hør Sommerstjerner»:

1. DM-revolution - Step Up

2. Emma Carragher Olsen - Yellow

3. KingMoBoss Abdi Brown - Human Nature

4. Chris Baco & Des - Livets kunnskap

5. Staysmann & Lazz - Her kommer russen

6. Maren Klethagen - Gift of a friend

7. Alexander Andersen - Hennes kjærlighet

8. Stine Andersen - I dont want to talk about it

9. Iris Severine Mikalsen - Yor body is a wonderland

10. Mette Dahl Schjelderup - Give me a break

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Er dette Norges nye Lily Allen?