- Utrolig at jeg fortsatt er undertøysmodell som 47-åring

Kylie Minogue gjør som Sandra Lyng.

FLOTT: Kylie Minogue er hyret inn av tyske Sloggi for å fronte deres siste undertøyskolleksjon.  Foto: NTB Scanpix
FLOTT: Kylie Minogue er hyret inn av tyske Sloggi for å fronte deres siste undertøyskolleksjon. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Noen stjerner holder seg bedre enn andre, og det er ingen tvil om at den australske artisten Kylie Minogue (47) er blant de som bare blir flottere og flottere med årene.

Nå er «Can't Get You Out of My Head»-sangeren hyret inn for å fronte det tyske undertøysmerket Sloggi - noe superstjernen selv synes er ganske overraskende:

- Det er utrolig at jeg fortsatt er undertøysmodell som 47-åring, men det skjer, og det er ikke noe jeg tvinger fram. Det som skjer, det skjer, sier hun i et intervju med nettstedet ContactMusic.Saken fortsetter under bildene.

Og 47-åringen er ikke redd for at det skal bli for «tacky» eller vulgært:

- For meg handler det om smak. Det er visse måter å gjøre ting på, og jeg håper jeg gjør det riktig, mer enn jeg gjør det feil. Jeg elsker undertøyet! Fargene og modellene er perfekte. De er så myke og komfortable, har hun nylig sagt til avisen The Daily Star, ifølge nettstedet.

Kylie Minogue følger dermed i sin norske artistkollega Sandra Lyngs fotspor - som i august i fjor frontet nettopp Sloggi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer