UTRO?: Det ryktes nå at Josh Brolin skal ha vært utro mot kona Diane Lane under filminnspilling i New Orleans.  Foto: All Over Press
UTRO?: Det ryktes nå at Josh Brolin skal ha vært utro mot kona Diane Lane under filminnspilling i New Orleans. Foto: All Over PressVis mer

Utro under filminnspilling?

Josh Brolin fersket med en annen kvinne...

SEHER.NO: "Milk"-stjernen Josh Brolin (41) er gift med en av Hollywoods flotteste 40-åringer - Diane Lane (44).

Likevel ble filmkjekkasen nylig observert i het omfavnelse med en annen kvinne under et restaurantbesøk i New Orleans, skriver In Touch Weekly.

Brolin befinner seg i Sørstats-byen i forbindelse med innspillingen av sin nye film "Jonah Hex".

Og det var i forrige uke at superstjernen da ble sett ute på vift med en lokal kvinne ved navn Melissa Green.

De to skal ha nytt et måltid og festet på the Royal Street Inn, før de utpå kvelden forlot stedet sammen.

Ifølge øyenvitner virket det som om de to var veldig betatt av hverandre, og dagen etter skal blant annet Green ha dukket opp i de samme klærne som kvelden før.

- De forlot Royal Street Inn sammen og dagen etter så det ikke ut som om Josh hadde sovet i det hele tatt. Hun hadde på seg samme antrekk som kvelden før, og så litt småflau ut, sier en kilde.

Brolin og Lane har vært gift siden august 2004, og selv om de virker svært lykkelige har forholdet vært preget av turbulens.

Kun måneder etter bryllupet ringte Lane politiet i LA etter en krangel med Brolin. Skuespilleren ble så arrestert for vold i hjemmet.

Lane nektet imidlertid å anmelde ektemannen, og parets talsperson har i ettertid omtalt det hele som en "misforståelse".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Arrestert etter barslagsmål