SKILLES: Ekteskapet mellom Jason Aldean og kona Jessica Ussery sto ikke til å reddes. De to skiller seg etter 12 års ekteskap. Her med døtrene Keeley (10) og Kendyl (5) Foto: All Over Press
SKILLES: Ekteskapet mellom Jason Aldean og kona Jessica Ussery sto ikke til å reddes. De to skiller seg etter 12 års ekteskap. Her med døtrene Keeley (10) og Kendyl (5) Foto: All Over PressVis mer

Utro med «Idol»-stjerne - nå skal han skilles

Brudd for Jason Aldean etter 12 års ekteskap.

SEOGHØR.NO: I fjor høst ble country-stjernen Jason Aldean (35) knipset bilder av mens han var i het omfavnelse med «American Idol»-deltaker Brittany Kerr (24).

Han har siden offentlig beklaget utroskapen, men i dag melder People at han og kona Jessica Ussery skal skilles etter 12 års ekteskap.

- Sannheten er at jeg har driti meg ut. Jeg fikk for mye å drikke, lot festen ta overhånd og gjorde uanstendige ting i en bar. Jeg har endt opp med å sjenere både meg selv og min familie. Jeg er ikke perfekt, og jeg er lei meg for at jeg har skuffet dere. Nå setter jeg pris på at jeg får jobbet meg gjennom dette med familien min, og med deres støtte, sa Aldean i fjor.

Men ekteskapet sto altså ikke til å reddes.

Også Brittany Kerr beklaget hendelsen kort tid etter bildene sto på trykk i amerikansk presse.

- Handlingene jeg nylig utførte representerer ikke min ekte karakter, men var en glipp. Jeg vil beklage til alle som har blitt påvirket av dette, og spesielt familie og venner, fortalte hun TMZ den gangen.

Aldean og Ussery har barna Keeley (10) og Kendyl (5) sammen.

LES OGSÅ: Reese Witherspoon mistet hukommelsen etter barnefødsel