KNUST:  Vanesa, som er mor til parets tre år gamle datter Florencia, skal være knust etter å ha blitt forlatt av ektemannen. Foto: All Over Press
KNUST: Vanesa, som er mor til parets tre år gamle datter Florencia, skal være knust etter å ha blitt forlatt av ektemannen. Foto: All Over PressVis mer

Utro med fotballgal modell

- Når jeg har lyst på en spiller, blir jeg en gudinne!

SEHER.NO: Manchester United-stjernen Carlos Tevez (24) skal angivelig ha dumpet kona for en fotballbesatt modell, skriver Daily Star.

Den argentinske fotballspilleren skal ha falt pladask for eks-cheerleaderen Mariana Paesani (25) etter de møttes for tre måneder siden.

Tevez' kone, Vanesa, som er mor til parets tre år gamle datter Florencia, skal være knust og har ifølge ryktene flydd hjem til Buenos Aires.

- Vanesa er veldig skuffet og gjennomgår stor sorg nå. Hun trodde Carlos hadde forandret seg etter at de slo seg ned i England, men det er tydeligvis ikke tilfellet, sier en venn ifølge Daily Star.

Vanesa skal ha tilgitt ektemannen etter han var utro mot henne med en argentinsk modell, Natalie Fassi, for fire år siden.

Manchester United-spilleren skal ha blitt observert hånd-i-hånd med hans nye flamme, Mariana, mens de spilte golf i nærheten av hjemmet hans, og etter ryktene skal paret også ha vært på en romantisk middag sammen.

Dette er imidlertid ikke første gangen eks-cheerleaderen har gitt utrykk for sin begeistring for fotballspillere.

- Jeg kan dø for fotballspillere. Når jeg har lyst på en spiller, blir jeg rett og slett til en gudinne. Jeg dekker kroppen med vanilje og sjokolade så de kan spise meg hel, har hun tidligere uttalt, men hun stopper ikke der...

- Jeg drømmer om at de klorer over hele meg. Jeg er umettelig på menn!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Ikke bli med på nachspiel