<strong>SKILLES:</strong> Vanessa skiller seg fra Kobe etter avsløringen om at han skal ha vært utro med over 100 kvinner. Paret har to barn sammen.  Foto: All Over Press
SKILLES: Vanessa skiller seg fra Kobe etter avsløringen om at han skal ha vært utro med over 100 kvinner. Paret har to barn sammen. Foto: All Over Press Vis mer

Utro med 100 kvinner

Kobe Bryant ble avslørt av konas privatdetektiver.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Basketballstjernen Kobe Bryant (33) må forberede seg på å betale et stort skilsmisseoppgjør til kona Vanessa (29). Nylig ble det kjent at hun skiller seg fra idrettsstjernen, og har ansatt privatdetektiver til å spionere på Bryant. Ifølge National Enquirer fant de overveldende bevis på idrettsstjernens mange affærer.

- Ifølge Vanessa er Kobe ute av kontroll. Hun mener han har hatt minst 10 sidesprang i året i løpet av ekteskapet, og hun mener det totalte antallet skal være 105, sier en venn nær paret til avisen.

Selv om hun lenge var mistenksom overfor ektemannen, skal Vanessa være knust over avsløringene.

- Løgnene hans har såret henne, men at det var så mange kvinner har rett og slett knust henne, fortsetter kilden.


Kobe har også tidligere vært mistenkt for tvilsom oppførsel. For åtte år siden innrømmet Kobe et forhold til en 19 år gammel hotellmedarbeider, men jenta hevdet det var voldtekt.

Vanessa tilga sin ektemann, men nå spekulerer i amerikansk presse i om hun holdt ut i ekteskapet for å sikre seg et stort skilsmisseoppgjør. Ifølge reglene i California får man nemlig mer penger i skilsmissen hvis man har vært gift i over 10 år. Kobe og Vanessa hadde ikke noen ekteskapsavtale og det er forventet at basketballspilleren kan måtte gi eksen over halvparten av sin milliardformue.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslørte ektemannen med flere damer  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer