UTRO: Ashley Cole skal ha bedratt sin vakre kone Cheryl Ann Cole. Foto: All Over Press
UTRO: Ashley Cole skal ha bedratt sin vakre kone Cheryl Ann Cole. Foto: All Over PressVis mer

- Utro i eget oppkast

Chelsea-spilleren skal ha kastet opp da han hadde sex med 22-åring.

SEHER.NO: Det er i ferd med å bli en ukentlig begivenhet: At unge kvinner snakker ut om sitt forhold til engelske fotballstjerner.

Denne gang er det venstreback på Chelsea og det engelske landslaget, Ashley Cole, som skal ha vært utro med en ung kvinne. Ifølge jenta selv, følte hun seg presset til sex.

- Vet hva jeg lager
Ashley Cole er gift med popsangerinnen Cheryl Ann Cole. Men akkurat det hindret ham ikke fra å gå på bar for å drikke seg fra sans og samling samme dag som han hadde spilt for Chelsea mot Sunderland.

- Jeg visste hvem han var. Men jeg har aldri vært særlig imponert over fotballspillere, forteller 22 år gamle Aimee Walton til The Sun.

Sammen med en venninne endte hun likevel opp med å bli med den fulle fotballstjernen hjem til leiligheten til en av hans kamerater.

- Jeg kan huske at jeg tenkte at jeg var på vei hjem med en gift mann, og at kona hans var en av de mest berømte sangerne i landet. Jeg spurte ham om han ikke ville få problemer med Cheryl, og absurd nok svarte han bare "Hun vet hva jeg driver med".

Havnet i senga
- Under kjøreturen snakket han helt uforståelig, før han begynte han å brekke seg. Min venninne ble litt fortumlet, men da sa han til meg at "Hun burde føle seg priviligert over at selveste Ashley Cole har kastet opp i bilen hennes".

Unge Aimee forteller om hvor sjokkert og frastøtt hun ble av episoden - og av hans lyst til å være utro. Likevel endte de sammen i senga - uten klær på.

- For en fotballspiller å være, synes jeg ikke han var så veltrent. Beina hans var ikke så store, mens overkroppen hans ikke var spesielt markert.

- Vi begynte å ha sex, men det varte ikke lenge før han sa at han var syk igjen. Deretter rullet han til siden og kastet opp på gulvet - utover det kremfargede gulvteppet. Det var frastøtende, hevder hun.

- Uforskammet i sengen!
Ifølge den 22 år gamle jenta, ga ikke den engelske fotballstjernen seg der.

- Han helte i seg litt munnskyllevann, før han hoppet tilbake i sengen.

- Vi begynte å ha sex igjen. Men så kom vennene hans veltende inn i rommet. Da de var gått, lyktes det oss å komme igang igjen. Vi prøvde diverse stillinger - og da han kom kollapset han på brystet mitt. Han pustet, og hadde tydelig hatt en god opplevelse, forteller hun.

Aimee Walton ber nå om unnskyldning overfor Coles kone.

- Det var en stor feil, og jeg prøver å fortrenge det. Jeg er lei meg på Cheryls vegne, jeg føler meg skyldig. Men hun bør jo få vite hvordan mannen hennes virkelig er, sier hun, før hun om mulig heller enda litt salt i såret til popstjerne Cheryl.

- Han er vill, uforskammet i sengen, og visste akkurat hva han gjorde. Faktisk var han ganske god - på tross av at han ikke var så stor...
LES OGSÅ: Strippefest for Ashley