NOTORISK UTRO? Casey Aldrige er ute i hardt vær for tiden. Til nå har to jenter stått frem og hevdet at de har hatt sex med han mens han er sammen med Jamie Lynn.
NOTORISK UTRO? Casey Aldrige er ute i hardt vær for tiden. Til nå har to jenter stått frem og hevdet at de har hatt sex med han mens han er sammen med Jamie Lynn.Vis mer

- Utro en uke etter fødselen

- Det eneste han tenker på er hvilken jente han skal ha sex med neste gang.

LOS ANGELES (Seher.no): Nylig kom det frem at Jamie Lynn Spears (17) forlovede, Casey Aldrige (19), var utro mot henne mens hun gikk gravid med deres nyfødte datter, Maddie Brianne.

Nå står nok en jente frem og hevder at Casey har hatt sex med henne også - bare en uke etter at at barnet ble født.

I et intervju med The Enquirer står en tidligere klassevenninne av Casey, Andrea Revels (20), frem og forteller at hun hadde sex med den nybakte faren få dager etter at han ble pappa. Hun avslører også at hun er langt i fra den eneste han har hatt sex med bak Jamie Lynns rygg.

- Casey er en skikkelig player som ikke klarer å holde seg i buksene hvis han treffer en pen jente. Han er en stor flørt og er helt ubamhjertig, forteller Andrea til avisa.

Har hatt et forhold i flere år
20-åringen sier at hun begynte å date Casey da hun var 16 år og begge var elever på Amite School Center. To år senere ble han sammen med Jamie Lynn uten at hun visste om forholdet han hadde til Revels.

- Vi bestemte oss etterhvert for å bare være venner, men Casey klarte ikke holde seg. Han ringte og tekstet meg gjentatte ganger og ga seg ikke før jeg sa ja til å møte ham. Vi endte alltid opp med å ha sex sammen, sier hun.

I en skjønnhetskonkurranse som ble kåret på skolen i 2007 vant Casey tittelen "Skolens kjekkeste" og Andrea tittelen "Skolens vakreste", men selv om paret fremdeles traff hverandre visste Andrea at hun og Jamie Lynn var langt i fra de eneste jentene han hadde sex med.

Gjorde en annen jente gravid
- I løpet av den tiden vår romanse pågikk hadde Casey sex med fire andre jenter utenom meg og Jamie Lynn.

Og en av disse fire var 28 år gamle Kelli Dawson som tidligere denne måneden innrømmet at hun hadde hatt et seksuelt forhold til Casey siden 2006.

Kelli skal også ha blitt gravid med hans barn bare måneder før Jamie Lynn ble gravid.

- Casey viste meg et sonogram av det ufødte barnet i mars 2007 og Kellis navn stod på toppen av bildet. Han visste ikke hva han skulle gjøre, men han var sikker på at han var faren til det for Kelli traff ingen andre enn ham, forteller Andrea til The Enquirer.

Noen uker senere spontanaborterte Kelli.

- Casey var lettet over at han ikke skulle bli far likevel og innså at det hadde vært et stort feilgrep å være sammen med Kelli fordi hun aldri ville kunne tilby ham den samme velstand som han kunne få med Jamie Lynn.

Avhengig av Jamie Lynns penger
19-åringen fortsatte likevel forholdet sitt med Andrea bak Jamie Lynns rygg og han la aldri skjul på at han kun var sammen med "Zoey 101"-stjernen kun for pengenes skyld.
- Under ferier og bursdager sørget han alltid for å være sammen med Jamie Lynn sånn at han ville få dyre gaver fra henne og resten av Spears-familien, forteller hun.

Mens Jamie Lynn gikk gravid bodde Andrea i en annen by og så derfor ikke noe til Casey. Men bare en uke etter fødselen besøkte hun hjembyen og da Casey fikk greie på det tok han kontakt.

- Han sa han hadde laget hjemmelaget vin og at han trengte noen tomme vinflasker. Jeg trodde jeg bare skulle levere ham de tomme flaskene og så dra videre, men Casey hadde andre planer.

Det blir ikke noe bryllup
Han skal ha bedt henne med på en kjøretur og så fort hun satt seg i bilen begynte de og flørte og endte opp med å ha sex.

- Det virket ikke som om han hadde noen som helst interesse i sin nyfødte datter. Han sa til meg at han hadde jugd til Jamie Lynn om at han måtte ut et ærend bare for å treffe meg.

Selv om Casey og Britneys lillesøster er forlovet tviler Andrea sterkt på at det blir noe bryllup.

- Jeg tror aldri han kommer til å gifte seg med henne. Casey er den største kvinnebedåreren jeg noen gang har truffet og det eneste han tenker på er hvilken jente han skal ha sex med neste gang, avslutter hun til avisa.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Var utro mot gravide Jamie Lynn