- Utro en uke etter fødselen

Nå snakker fristerinnen ut for aller første gang...

UTRO: Mark Owen skal ha vært utro mot sin kone under en uke etter at datteren Willow ble født. Foto: All Over Press
UTRO: Mark Owen skal ha vært utro mot sin kone under en uke etter at datteren Willow ble født. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I mars i år ble det kjent at «Take That»-stjernen Mark Owen (38) hadde vært utro mot kona, Emma Ferguson, gjennom fem år.

Utroskapet skal ha vært svært omfattende, og Owen hadde regelmessig sex med unge Neva Hanley (24) gjennom alle fem årene. I tillegg innrømmet han at han hadde hatt sex med ni andre kvinner, men dette var one night stands.

Ferguson fikk sjokk av å få vite om utroskapet, men gikk til slutt med på å gi Owen en ny sjanse, mest med tanke på barna. Nå snakker imidlertid Neva Hanley ut for aller første gang, og hennes påstander kan gi Ferguson et nytt sjokk.

Det viser seg nemlig at Mark Owen var utro kun en uke etter at datteren ble født i 2008. Det er det Sunday Mirror som melder.

I intervjuet forteller Neva om måten hun møtte Mark på, da han spanderte en togbillett av første klasse på henne, og ga henne nummeret sitt. Like etter inviterte Mark henne over til Los Angeles, der han spilte inn soloalbum. Det var der de hadde sex for første gang, et sidesprang som skulle vare i mange år.

Hanley sier hun selv ble sjokkert da Mark fortalte at han skulle bli pappa for første gang. Emma var da gravid. Men likevel fortsatte Neva å ha sex med Mark, og under en uke etter at den siste datteren ble født, møttes de igjen.

- Han ringte meg i det han kjørte fra sykehuset. Han sa: «Vi har kalt henne Willow. Hun er så vakker». Vi bodde begge i London på den tiden. Han bodde enkelte ganger på hotell og ringte meg i blant. Jeg visste det ville føre til sex, sier Neva.

Etter at Mark stod frem med sin historie i mars, la han seg inn på rehab for å kjempe mot alkoholproblemene sine. Han har ikke hatt noe kontakt med Neva siden.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Utroskapet slo ned som en bombe