Utro ektemann beholder alle pengene og huset!

For hun ønsker ikke å distrahere ektemannen før fotball-VM.

LEVERTE INN PAPIRENE: Etter måneder med spekulasjoner om hva Cheryl ville kreve i skilsmisseoppgjør, ble resultatet kjent tirsdag. Foto: STELLA PICTURES
LEVERTE INN PAPIRENE: Etter måneder med spekulasjoner om hva Cheryl ville kreve i skilsmisseoppgjør, ble resultatet kjent tirsdag. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO: «We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love», synger Cheryl Cole i sin monsterhit. Men privat er den vakre sangerinnen ferdig med å kjempe for kjærligheten med sin utro ektemann Ashley Cole (29).

Etter måneder med spekulasjoner om de ville kravene hun ville stille, leverte Cheryl inn skilsmissepapirene tirsdag. Og overraskelsen var stor over at sangstjernen faktisk ikke krever ett eneste pund fra sin utro ektemann. Hun lar ham til og med beholde deres gigantvilla!

Ifølge The Sun, ønsker Cheryl ett kjapt brudd slik at hun kan gå videre med livet. Og som om Cheryl ikke allerede er en yndling i England, så blir hun ikke noen mindre helt av at hun insisterer på en rask skilsmisse fordi Englands forsvarsklippe ikke må bli distrahert av «emosjonelt kaos» før fotball-VM starter.

- Cheryl tok en avgjørelse om å sette Englands VM-drømmer foran sine egne. Skilsmissen bør være klar før Englands første spark på ballen i Sør-Afrika 12. juni, sier en kilde til avisen.

Den tidligere Girls Aloud-sangeren lar Ashley beholde deres enorme hus til 70 millioner kroner. Hun skal nemlig ikke bry seg så mye om huset, og grunnen til at de flyttet dit i første omgang var for at det var nær Chelseas treningsanlegg.

Skilsmissegrunnen blir i papirene sagt å være Ashleys «urimelige oppførsel». Etter at The Sun skrev om fotballspillerens sex-teksmeldinger, skal Cheryl ha «konfrontert ham med at han hadde vært utro», og han «innrømmet det», står det i skilsmissepapirene.

Parets separasjon ble kjent via Twitter i februar. Paret har vært gift i snart fire år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Viste fram «usynelig» undertøy