Utro «Bones»-stjerne saksøkes for seksuell trakassering

Skandalene vil ingen ende ta for TV-kjendisen...

MER TRØBBEL I VENTE: Etter et turbulent år, hvor David Boreanaz har blitt tatt på fersken i å være utro hele to ganger, blir han nå saksøkt for seksuell trakassering. Foto: All Over Press
MER TRØBBEL I VENTE: Etter et turbulent år, hvor David Boreanaz har blitt tatt på fersken i å være utro hele to ganger, blir han nå saksøkt for seksuell trakassering. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det har vært mye trøbbel med kvinner for David Boreanaz (40) - som har blitt tatt på fersken i å være utro hele to ganger, det siste året. Og nå er det mer trøbbel i vente kan det se ut til...

Boreanaz blir saksøkt for seksuell trakassering av en skuespillerinne, melder RadarOnline. Søksmålet mot TV-kjendisen vil bli offisielt registrert neste tirsdag i Los Angeles, av advokaten Gloria Allred og hennes klient.

«Bones»-stjernen stod tidligere i år selv frem og fortalte at han hadde vært utro mot kona, Jaime Bergman. Men ikke nok med det. Kvinnen han var utro med - mens kona var gravid, var Tiger Woods-elskerinnen Rachel Uchitel.

Han innrømmet også en annen affære med en ukjent kvinne. Kvinnen skal ha presset ham for penger for å holde på hemmeligheten om deres forhold.

- Ekteskapet mitt har blitt svertet av mine sidesprang. Jeg ønsker bare å være åpen og ærlig. Jeg var uansvarlig. Jeg var involvert med en kvinne som jeg hadde et forhold til. Hun spurte om penger og jeg følte at det var blackmail, sier tv-stjernen til People Magazine.   

Den ukjente kvinnen ansatte så samme advokat som den fornærmede skuespillerinnen - Allred. Det er imidlertid enda ikke kjent om den ukjente kvinnen og den fornærmede skuespillerinnen er en og samme person.

Boreanaz og hans kone, Jamie Bergman, har holdt sammen, og forsøker nå å arbeide seg igjennom sine ekteskapsproblemer.

RadarOnline har snakket med Bergmans mor, Sue, og hun har blitt fortalt av datteren at det kommer til å ordne seg.

- Bare de vet hva som vil skje. Det er en veldig vanskelig situasjon, men Jaime fortalte meg: Vi er lei for at du har kommet opp i alt dette, men vi jobber med saken, og alt kommer til å ordne seg.

Jaimes mor både tror og håper at datteren ikke vil kaste ut ektemannen.

- Jeg vet ikke helt hva som gikk galt, men David er en god person. Han hadde en god oppvekst og har flotte foreldre. Jeg tror virkelig det kommer til å bli bra, og er glad de er sammen.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Tilgis av kona etter utroskapet