Utro-Ashley avslørt med sin tredje dame

- Det finnes helt tydelig bilder der ute som bekrefter det, sier irske Collette McBarron.

NYE AVSLØRINGER: - Jeg kan ikke si at jeg aldri har truffet ham eller at vi aldri har vært ute sammen, forteller Collette McBarron. Dermed ser det bare verre og verre ut for Ashley Cole å vinne tilbake eks-kona Cheryl Cole. Foto: All Over Press
NYE AVSLØRINGER: - Jeg kan ikke si at jeg aldri har truffet ham eller at vi aldri har vært ute sammen, forteller Collette McBarron. Dermed ser det bare verre og verre ut for Ashley Cole å vinne tilbake eks-kona Cheryl Cole. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Først sto en flyvertinne fram og fortalte om sine hete stunder med Ashley Cole (30). Deretter en undertøysmodell, som hevdet hun hadde hatt seg med fotballstjernen bare dager før han ble gjenforent med Cheryl Cole (28) på hennes bursdagsfest. Nå ser det ut som at Ashley scoret et aldri så lite «hat-trick» mens han prøvde å vinne tilbake eks-kona, skriver Daily Mail.

Chelsea-spilleren skal nemlig også ha datet en tredje jente, den personlige treneren Collette McBarron (26).

Den tidligere Miss Irland-deltageren skal ha blitt avfotografert sammen med Ashley i mai, da de to forlot nattklubben Maddox og steg inn i en bil sammen. Men mens undertøysmodellen Jessyca Rayanne og flyvertinnen Kerry Meades den siste tiden har vært svært snakkesalige, har McBarron valgt å holde en lavere profil.

- Jeg kan ikke si at jeg aldri har truffet ham eller at vi aldri har vært ute sammen. For det finnes helt tydelig bilder der ute som bekrefter at vi har vært sammen i forskjellige anledninger, sier hun til The Sun.
 
Den irske treneren, som en gang i tiden var fenrik i den irske hæren, hevder samtidig at Ashley ikke prøver å vinne tilbake sin tidligere flamme, Cheryl Cole.

- Uten å si for mye kan jeg garantere at han sannsynligvis ikke prøver på det. Med mindre det jeg hører rett og slett er løgn.
 
Nyheten om McBarrons forhold til den utskjelte stjernen kommer etter at Jessyca Rayanne avslørte at hun besøkte ham i hans leide herskapshus i Los Angeles under hans kompisferie der i forrige måned. En venn av Jessyca, modellen Destiny Monique, har også avslørt at Cole holdt sex-party med flere jenter tilstede på herregården.

Spekulasjoner om at det tidligere superparet nå har funnet tilbake til hverandre har imidlertid pågått for fullt de siste ukene. Onsdag uttalte en kilde nær «Fight for This Love»-sangeren at Cheryl er «ydmyket» av de siste avsløringene som nå har kommet frem i media.

- Cheryl fortalte Ashley på telefon i går at han tydeligvis ikke er klar for å binde seg. På et tidspunkt hadde de en stor krangel og Cheryl sa at hun var ferdig med ham. Hun ba Ashley slette nummeret hennes og la henne være i fred, fortalte den ikke-navngitte kilden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun utstår ikke enkelte av vennene hans  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer