Utro Antonio tatt på fersken

Filmkjekkasen Antonio Banderas er gift med Melanie Griffith, men kysset ung jente på nattklubb.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Antonio Banderas (51) har vært gift med Melanie Griffith (54) i over 15 år, men nå trues ekteskapet av en ny skandalevideo.

I begynnelsen av april sirkulerte ryktene om at Antonio hadde vært utro etter en fuktig kveld på byen i Mexico, og nå har det kommet videobevis.

Videoen viser «Zorro»-stjernen som danser og kysser en pen blondine i 20-årene på en bar i Cancun. Skuespilleren prøvde å skjule seg bak en gul basketballcaps, men en annen bargjest fanget den heftige flørten på video.

Ekteskapet med Griffith har til tider vært svært turbulent og hun har i mange år slitt med rusmisbruk. Videoen har sirkulert i amerikansk presse og Griffith skal være knust over ektemannens svik, og det er ennå ukjent om forholdet overlever. Paret har datteren Stella (15).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vil han ikke kle av seg mer?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer