UTE PÅ VIFT: Katie "Jordan" Price tok denne uka med seg søsteren Sophie på byen. Og Jordans utringning lot ikke mye være opp til fantasien... Foto: All Over Press
UTE PÅ VIFT: Katie "Jordan" Price tok denne uka med seg søsteren Sophie på byen. Og Jordans utringning lot ikke mye være opp til fantasien... Foto: All Over PressVis mer

Utringningen viste frem alt

Jordans bryster er operert mang en gang. Det synes...

SEHER.NO: Katie "Jordan" Prices (30) bryster er berømte, takket være hennes mange utsagn om dem.

Glamourmodellen har flere ganger fortalt at hun aldri blir fornøyd med dem, og at dette er årsaken at hun flere ganger har operert sine to attributter.

Denne uka tok Jordan og søsteren Sophie seg en tur ut på byen i London, og i kjent stil hadde førstnevnte en gedigen utringning.

Faktisk var den så dyp, at det store arret hun har fått etter en av operasjonene var godt synlig da hun forlot nattklubben Chinawhites.

Men Jordan er ikke den som lar seg affisere av et synlig arr, og poserte villig for de mange fotografene som ville ha bilde av henne sammen med søsteren.

Price er bare en av mange udødelige som har valgt å fjerne silikoninnlegg fra brystene sine.

Nylig skrev Se og Hør at artist og tidligere glamourmodell Lene Alexandra Øien (26) hadde fjernet 1,2 kilo fra barmen.

Like etter fortalte modellmamma Helene Rask (26) Seher.no at hun hadde fått stygge arr etter at også hun fjernet sine innlegg.

LES OGSÅ: - Faketrenden er død og uinteressant

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.