Ben Affleck:

Utmattet etter feiring

Ben Affleck ser sliten ut etter nok et bryllup.

SLITEN: Ben Affleck ble fotografert med øynene halvtlukket på vei tilbake fra bryllupet sitt. Foto: Backgrid USA/RMCL/NGRE/NTB
SLITEN: Ben Affleck ble fotografert med øynene halvtlukket på vei tilbake fra bryllupet sitt. Foto: Backgrid USA/RMCL/NGRE/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juli meldte en rekke amerikanske medier at Jennifer Lopez (52) og Ben Affleck (49) hadde giftet deg. Det tok ikke lang tid før Lopez selv bekreftet nyheten, og samtidig avslørte sitt nye navn, Jennifer Lynn Affleck.

Paret hadde en intim feiring i Las Vegas med venner.

Ekteparet Affleck var imidlertid ikke helt ferdige med å ferie kjærligheten, og i helgen var det duket for tre dager til ende i brudgommens eiendom i Riceboro, i Georgia.

Det hele startet angivelig med en middag dagen før bryllupet, ifølge Page Six. På lørdag var det duket for vigsel og ekteparet ga hverandre sitt «ja» - igjen. Som en avslutning på feiringen samlet de gjestene for en brusj søndag.

Mange var spente da de to superstjernene inviterte til storslått feiring, og selv om flere har beundret bilder av Lopez i nok en hvit brudekjole var det brudgommen som kapret oppmerksomheten.

På vei til flyplassen ble nemlig en sliten Affleck fotografert i baksetet av en bil med øynene halvveis lukket.

Sovnet på kjærestetur

Dette er imidlertid ikke første gangen Affleck har blitt fotografert sovende den siste tiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer