Kourtney Kardashian:

Utløste gravidrykter - nå svarer hun

- Jeg vet hvordan kroppen min ser ut, sier «Keeping Up»-stjernen.

SVARER: Kourtney Kardashian har sett seg lei på folk som hevder hun er gravid hver gang hun deler et bilde av kroppen sin. Foto: NTB scanpix
SVARER: Kourtney Kardashian har sett seg lei på folk som hevder hun er gravid hver gang hun deler et bilde av kroppen sin. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er liten tvil om at Kourtney Kardashian (40) sier det hun har på hjertet. Hun har gjennom familiens realityprogram «Keeping Up With the Kardashians» vært kjent for å være svært frittalende av seg, og har de siste par sesongene vist at hun ikke lar kritikk stå ubesvart.

Det beviste hun også nylig, da hun gjennom en direktesendt video på Instagram delte sine tanker rundt folks meninger og spekulasjoner om et av hennes siste bilder på plattformen.

- Du er gravid

Forrige uke delte nemlig realitystjernen et bilde av seg selv på Instagram iført undertøy og en lett, oppkneppet kjole. Det 40-åringen selv mente var et nokså uskyldig bilde av seg selv som hun likte, ble derimot ikke tolket på samme måte av følgerne.

Se dette innlegget på Instagram

@poosh

Et innlegg delt av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Flere ble nemlig overbevist om at hun venter sitt fjerde barn.

- Er hun gravid? spør en i kommentarfeltet.

- Du er helt klart gravid, mener en annen.

GLIPP: Kardashian-klanen får ofte mye oppmerksomhet for bildene de legger ut på sosiale medier, men detaljen på Kourtney Kardashians siste Instagram-bilde fikk virkelig folk til å sperre øynene opp. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Emilie Rydning Vis mer

- Hvorfor ser hun gravid ut? Eller er det bare meg? undrer en tredje.

En fjerde er derimot overbevist, og setter ingen spørsmålstegn ved det hele:

- Du er gravid.

Det eksisterer i tillegg hundrevis av lignende kommentarer under bildet, og det er derfor ikke så rart at Kourtney selv fanget opp spekulasjonene.

Ifølge Daily Mail valgte hun først å svare i kommentarfeltet med en spøkefull tone. Da skal hun ha skrevet at det ville vært en «velsignelse» hvis hun ble gravid igjen.

SØSTER-KRANGEL: Kim og Khloé er misfornøyd med Kourtneys åpenhet i realityserien «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Feminint med former

Tonen var likevel en helt annen da hun senere gikk direkte på plattformen sammen med venninnen Sarah Howard. Da kunne «Poosh»-gründeren innrømme at hun tok seg nær av kommentarene til å begynne med.

- Men så, jeg visste at jeg ikke så gravid ut, etter min mening. Jeg har vært gravid tre ganger, så jeg vet hvordan kroppen min ser ut når jeg er gravid, sa hun, ifølge avisen, før hun fortsatte:

- For meg er det veldig feminint å ha former, og jeg slår ring rundt kroppen min.

Det var derimot én kommentar som faktisk falt i smak hos trebarnsmoren, og som hun virket å nærmest sette pris på.

- Jeg trodde du var gravid, fordi kroppen din ser formfull, feminin og glødende ut, skal det ha stått i kommentaren.

Videre oppfordret Kourtney følgerne til å være mindre kritiske overfor andre, ikke bare hva gjelder kropp og utseende, men også når det gjelder hvordan andre velger å leve livet sitt.

Trekker seg tilbake

Dette er for øvrig ikke første gang Kourtney har stått opp for seg selv. I løpet av de siste par sesongene av «Keeping Up With the Kardashians» har man fått bevitne 40-åringen i heftige diskusjoner med søstrene Khloé (35) og Kim Kardashian (39).

Programmets 18. sesong ruller for tiden på skjermen, der de to første episodene dekker en massiv krangel mellom de tre. På et tidspunkt ser man at det renner over for Kourtney, som fysisk går til angrep på Kim.

Man blir vitne til både slag og kloring, noe som resulterer i at sistnevnte ender opp med blødende kloremerker på armen og ryggen.

«DRITTKJERRING»: Kourtney og Kim Kardashian flyr på hverandre i sesongens første episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer

I slutten av andre episode får man vite at 40-åringen omsider, etter mye frem og tilbake, har valgt å trekke seg ut av realityprogrammet, og er dermed ventet å bli mindre synlig i serien fremover.

- Jeg tar en pause fra tv-serien. Nå kan jeg fokusere på å være mamma, og planlegge tiden min. Enn så lenge skal jeg ta kontroll over timeplanen min. Jeg vil bare være glad og fornøyd. Livet er altfor kort, sier hun i slutten av andre episode.

LES OGSÅ: Hyllet eksen - fikk svar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer