Dax Shepard og Kristen Bell:

Utleverer kona

Sparer ikke på kruttet i podkastepisode.

GODT GIFT: Ekteparet har vært gift siden 2013, men det har ikke alltid gått knirkefritt for seg. Foto: Rob Latour/REX
GODT GIFT: Ekteparet har vært gift siden 2013, men det har ikke alltid gått knirkefritt for seg. Foto: Rob Latour/REX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Veronica Mars»-stjernen Kristen Bell (42) og ektemannen Dax Shepard (47) kan trolig regnes som et av Hollywoods mest stabile par, og har vært sammen i hele 15 år.

De giftet seg i 2013, og sammen har de døtrene Lincoln Bell Shepard (9) og Delta Bell Shepard (7).

Selv om superparet stadig deler søte innblikk i parforholdet med følgerne sine på sosiale medier, skal ikke alt ha vært like rosenrødt for duoen gjennom årenes løp.

Delte hemmelighet

I den nyeste episoden av Shepards egen podkast, «Armchair Expert», kommer 47- åringen med en oppsiktsvekkende uttalelse om kona.

Under ukens episode hadde han nemlig invitert «Pitch Perfect»-skuespiller Anna Kendrick (36) til en liten prat, og det tok ikke lang tid før Shepard så sitt snitt i å utlevere en hemmelighet han og kona har båret på gjennom ekteskapet sitt.

- Vi har vært godt gift i mange år nå, og hun har bare følt sjalusi ovenfor et enkelt menneske - nemlig deg, fortalte Shepard til en noe perpleks Kendrick.

I følge Shepard skal kona ha følt seg truet over Kendricks skuespillerferdigheter samt klokkeklare sangstemme, og skal ha uttrykt til sin ektemann at hun var redd Kendrick kom til å overta hennes plass i filmbyen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer