Dax Shepard og Kristen Bell:

Utleverer kona

Sparer ikke på kruttet i podkastepisode.

GODT GIFT: Ekteparet har vært gift siden 2013, men det har ikke alltid gått knirkefritt for seg. Foto: Rob Latour/REX
GODT GIFT: Ekteparet har vært gift siden 2013, men det har ikke alltid gått knirkefritt for seg. Foto: Rob Latour/REX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Veronica Mars»-stjernen Kristen Bell (42) og ektemannen Dax Shepard (47) kan trolig regnes som et av Hollywoods mest stabile par, og har vært sammen i hele 15 år.

De giftet seg i 2013, og sammen har de døtrene Lincoln Bell Shepard (9) og Delta Bell Shepard (7).

Selv om superparet stadig deler søte innblikk i parforholdet med følgerne sine på sosiale medier, skal ikke alt ha vært like rosenrødt for duoen gjennom årenes løp.

TILBAKEFALL. Dax Shepard har vært rusfri i 16 år, men sprakk da han skadet hånda si. Slik reagerer kona Kristen Bell. Video: Viaplay Vis mer

Delte hemmelighet

I den nyeste episoden av Shepards egen podkast, «Armchair Expert», kommer 47- åringen med en oppsiktsvekkende uttalelse om kona.

Under ukens episode hadde han nemlig invitert «Pitch Perfect»-skuespiller Anna Kendrick (36) til en liten prat, og det tok ikke lang tid før Shepard så sitt snitt i å utlevere en hemmelighet han og kona har båret på gjennom ekteskapet sitt.

- Vi har vært godt gift i mange år nå, og hun har bare følt sjalusi ovenfor et enkelt menneske - nemlig deg, fortalte Shepard til en noe perpleks Kendrick.

I følge Shepard skal kona ha følt seg truet over Kendricks skuespillerferdigheter samt klokkeklare sangstemme, og skal ha uttrykt til sin ektemann at hun var redd Kendrick kom til å overta hennes plass i filmbyen.

ET er blant mediene som har omtalt saken.

Vis mer

Fikk tillatelse

Han påpekte også at han hadde hatt en samtale med kona i forkant av podkastinnspillingen, og forsikret lytterne, så vel som Kendrick at Bell hadde gitt ektemannen klarsignal til å fortelle den litt absurde sjalusihistorien.

- I løpet av de 15 årene jeg har kjent Kristen, har hun ikke hatt annet enn velvilje for alle - men hun overvåket deg. Jeg mistenker at hun skjønte hvor brilijant du var, og hun mistet faktisk roller som gikk til deg. Jeg må understreke at hun slett ikke er på dèt stedet nå, men du er trolig den eneste personen som noen gang har gjort henne sjalu, fortsatte Shepard.

Selv om Bells følelser ovenfor Kendrick hittil har vært ukjent, innrømmet «Pitch Perfect»-stjernen at hun lenge hadde mistanker om at «Frozen»-skuespilleren ikke likte henne.

Selv om Kendrick ble både lettet og trist over at mistankene viste seg å stemme, var Shepard raskt ute med å påpeke at kona aldri hadde mislikt henne.

- Ikke misforstå - kona mi mislikte deg aldri. Jeg tror bare hun følte seg ekstremt truet og redd for å miste alle rollene sine.

LES OGSÅ: Raser: - hva er galt med folk?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer