Lucy Liu:

- Utilgivelig og uakseptabelt

Fyrer løs mot «Charlie's Angels»-kollega.

TURBULENT: Det var ikke bare god stemning mellom Drew Barrymore, Bill Murray, Lucy Liu og Cameron Diaz da de spilte inn «Charlie's Angels». Foto: Columbia/Kobal/REX/NTB
TURBULENT: Det var ikke bare god stemning mellom Drew Barrymore, Bill Murray, Lucy Liu og Cameron Diaz da de spilte inn «Charlie's Angels». Foto: Columbia/Kobal/REX/NTB Vis mer
Publisert

I 2000 dukket Hollywood-stjernene Drew Barrymore (46), Lucy Liu (52) og Cameron Diaz (48) opp i actionkomedien «Charlie's Angels». De tre detektivene jobbet for en mystisk sjef og hans assistent, spilt av Bill Murray (70).

«Snakker du til meg?»

Selv om de fire kom godt overens på skjermen, var ikke alt rosenrødt når kameraene var skrudd av. Det forteller Liu i podkasten «Asian Enough», ifølge Page Six. Hun ser tilbake på en scene hvor Murray skal ha slengt fornærmelser etter henne.

- Jeg spurte: «unnskyld, snakker du til meg?». Og det var åpenbart det han gjorde, for nå ble dette en en-til-en-samtale. Noe av språket hans var utilgivelig og uakseptabelt, og jeg kom ikke til å sitte der å bare ta imot, sier hun, men ønsker ikke å gå i detaljer.

Det er over 20 år siden innspillingen, og Liu forteller at det ikke lenger er noe ondt blod dem i mellom. Hun understreker at hun er glad for at hun sto opp for seg selv den gangen.

Kate Perry og Drew Barrymore møtes på rød løper og tar selfie foran fotografene. Video licensed from Splash News Vis mer

- Uansett hvor lavt nede du er på rangstigen eller hvor du kommer fra, så er det ikke nødvendig å la seg harselere med eller å føye seg. Jeg ville ikke la det gå, og det skulle jeg heller ikke ha gjort, sier 52-åringen.

Gjorde dypt inntrykk

Liu spilte karakteren Alex Munday i «Charlie's Angels». Skuespillerstjernen understreker at hun ikke hadde noe imot Murray da de først møtte hverandre og at han da framsto som «perfekt snill og sympatisk».

De plutselige uoverenstemmelsene mellom de to skal ha gjort dypt inntrykk på filmcrewet, mener hun.

- År, muligens tiår senere, kom produksjonsfolk på andre filmsett bort til meg og sa at de var der den gangen. Og at de var takknemlige for at jeg reagerte som jeg gjorde, forteller hun.

Nettstedet Page Six har ikke lyktes å komme i kontakt med Bill Murray, ei heller hans manager. Han kom imidlertid med følgende uttalelse om hendelsen til The Times of London i 2009.

- Jeg avviser fullstendig dersom du er uprofesjonell og samtidig jobber med meg. Når vi har et profesjonelt forhold og du ikke takler det... Glem det, sa han den gang.

LES OGSÅ: - Vasker bare armhulene og skrittet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer