«Farmen kjendis» 2019:

Utfordret Lukkøye til kamp. Slik svarer han

- Jeg vil ikke banke ham.

<strong>KRANGLEFANTER:</strong> Frank Løke (39) og Ole «Lukkøye» Klemetsen (47) havnet på krigsstien etter at sistnevnte ble stemplet som «en sutrekopp». Foto: Alex Iversen / TV 2
KRANGLEFANTER: Frank Løke (39) og Ole «Lukkøye» Klemetsen (47) havnet på krigsstien etter at sistnevnte ble stemplet som «en sutrekopp». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

Det startet med at den tidligere proffbokseren Ole «Lukkøye» Klemetsen (47) gikk ut i et intervju hos VG forrige uke, der han beskrev oppholdet på «Farmen kjendis»-gården som et fengsel, og ga produksjonen en solid strykkarakter.

Klemetsen hevdet blant annet at produksjonen gjorde alt i sin makt for å gjøre oppholdet så jævlig som mulig, under innspillingen fjor sommer. Ifølge ham selv handlet det blant annet om mangel på nødvendig mat og rent vann, dårlig oppfølging og trusler.

Blant dem som registrerte rogalendingens tordentale, var spilloppmakeren Frank Løke (39).

Yppet til bråk

Løke var selv en del av kjendiscasten under fjorårets «Farmen kjendis»-sesong, og var tydelig oppgitt over det han leste.

- Det er bare sutring. Han er en stor mann, som er vant med å spise store mengder mat. Det som har skjedd her er at han har fått i seg mindre mat enn han pleier, og merker det på energinivået. Han burde ha forberedt seg bedre, fortalte 39-åringen til Se og Hør.

KRANGEL: Kristin Gjelsvik og Aune Sand havnet i en opphetet konflikt under en fisketur på Torpet denne uken. Vis mer

Klemetsen syntes riktignok lite om Løkes innblanding, og svarte blant annet dette på «Farmen»-forgjengerens respons:

- Frank Løke kan gi faen i å kommentere, rett og slett. Han aner ikke hva jeg gikk gjennom inne på gården. Jeg har vært gjennom hardere vær enn det han noen gang har vært. Kom med han, så skal han få smake.

- Hva skjedde med tøffingen?

Sagaen fortsatte deretter på sosiale medier, der Løke jo er kjent for å være en urokråke. Gjennom flere Instagram-innlegg fortsatte nemlig skandalemakeren å yppe til bråk, blant annet med et bildekollasj av Klemetsen, med følgende tekst:

«#22yearschallenge. Boys, hva i helvete har skjedd med tøffingen vi så opp til som kids? LOL. Til info, så har Ole blitt utfordret av meg til kamp mot selveste ActionFrank på Sotra 23. mars. La oss se om han tør å stille!»

Bildekollasjet viste Klemetsen i bokseringen i 1997, sammen med et tv-bilde fra årets «Farmen kjendis», der 47-åringen sitter og strikker.

Når Se og Hør slår på tråden for å høre hva han tenker om ertingen, og oppfordringen, er svaret klart:

- Dette er jeg egentlig litt ferdig med, men la gå. Jeg kommer ikke til å møte ham til noen boksekamp, nei, for jeg har ingen interesse av å banke ham. Jeg er opptatt av å ta vare på de svake i samfunnet, og vil ikke utsette ham for noe sånt.

Strikkeduell?

Etter å ha tenkt seg litt om, følger Klemetsen opp med et noe spøkefullt forslag:

- Hva med å forsones med en strikkeduell? Jeg kommer riktignok til å banke ham der, også, humrer 47-åringen.

Løke virker derimot ikke å være interessert i et strikketøy-oppgjør. I stedet kaster han bensin på bålet - igjen.

- Nå er vel ikke Ole «Strikkøye» kjent for å være den skarpeste kniven i skuffen, men det er et smart valg av ham å velge og ikke møte meg i ringen. Møter du ikke opp har du tapt, men han kan trøste seg med at han ikke er den eneste som har løpt og gjemt seg når «Action-Frank» byr opp til dans, medgir han.

Saken fortsetter under videoen.

KLINTE TIL: Frank Løke og Helene Hima ankom Se og Hørs 40-årsfest sammen. Nå forklarer de hvordan relasjonen oppsto. Reporter: Julie Solberg. Video: Thomas Carlsen Les hele saken her: https://www.dagbladet.no/kjendis/frank-loke-overrasket-med-ex-on-the-beach-profil/70241527 Vis mer

39-åringen debuterte for øvrig i bokseringen under et veldedighetsarrangemet i fjor høst, der han mildt sagt fikk juling av proffbokseren Hadi Srour.

Slaktet kritikken

Den tidligere håndballspilleren var som nevnt ikke nådig over Klemetsens «Farmen»-kritikk forrige uke, der han gikk langt i å slakte 47-åringens uttalelser.

- Han har da sett på «Farmen» før? Det er kampen for tilværelsen, slik det var for 100 år siden - med lite mat og grumsete vann. Hva annet kan han forvente seg, spurte Løke.

Selv har han sitt eget «Farmen»-opphold friskt i minne, og kan kjenne seg igjen i følelsen av å ha mindre energi som følge av begrenset mattilgang. Likevel mener 39-åringen at det ikke er grunn nok til å klage.

- Jeg tror jeg hadde bedt ham om å slutte å syte. Hvis han hadde det så jævlig så kunne han vel bare reise hjem? Da jeg var med, var det også flere som bare satt der og klaget. Jeg blir forbanna på sånne folk. Hvis du fokuserer på det du har, og ikke det du ikke har, så går det som oftest bra, sa Løke.

Klemetsen holdt seg riktignok for ørene:

- Hva Frank Løke mener, gidder jeg ikke bry meg noe om. Han gidder jeg ikke å kommentere, sa han.

Hvorvidt kamphanene kommer til å begrave stridsøksa (eller det motsatte), gjenstår bare å se.

LES OGSÅ: - Han er litt som Donald Trump

SKVÆRER OPP: Da Frank Løke hang ut «Skal vi danse»-dommerne i sosiale medier, reagerte dommer Tore Petterson. Her snakker de ut. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Vilde Holta Røssland Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer