I VINDEN IGJEN: Tone Damli Aaberge er Grand Prix-aktuell. På Kremtoppen på Sol.no er hun suveren igjen. Foto: Fredrik Arff/NRK
I VINDEN IGJEN: Tone Damli Aaberge er Grand Prix-aktuell. På Kremtoppen på Sol.no er hun suveren igjen. Foto: Fredrik Arff/NRKVis mer

Utfordres av Frøken Norge-May

Tones kremplassering trues av Frøken Norge-hit.

SEHER.NO: Tone Damli Aaberge fortsetter det nye året der hun slapp i 2008 - nemlig på toppen av Norges eneste kjendishitliste Kremtoppen på Sol.no.

Grand Prix-aktuelle Tone Damli Aaberge holder stand på popularitetslista - hvor andre kjendiser kommer innom alt etter hvor aktuelle de er eller hvor mye mediedekning de har for øyeblikket.

Nykommere på lista denne uken er Hanne Krogh - som nylig var aktuell i den årlige "Reisen til julestjernen" på NRK julaften - og Britt Carin Jonassen - som nylig var med i finalen på Robinsonekspedisjonen på TV3.

Høyt oppe blant kvinnene finner vi også Anne Rimmen fra Sportsrevyen og den dokumentar-aktuelle artisten Mira Craig.

Blant utfordrerne ligger for øyeblikket en forholdsvis ukjent frøken. May-Britt Hagane (23) er blant de 200 Frøken Norge-deltagerne for 2009. Hun kommer fra Arendal, kaller seg selv guttejente og er BMW-gæren. Helt ukjent kan hun imidlertid ikke være for presentasjonsvideoen hennes er den mest sette av Frøken Norge-videoene som ligger ute på Seher.no.

MEST SETT: Her er Frøken-toppen på video!

Klarer hun å danke ut kvinnelige kremtopper som Mona Grudt, Lene Alexandra Øien og ikke minst Tone Damli Aaberge?

Du kan være med og stemme, eller foreslå nye utfordrere her (ekstern lenke).

Av de mannlige kremtoppene ligger moroklumpen Kristian Ødegård. Synes du at Kongen bør ha tilbake topplasseringen, må du gå inn på Kremtoppen og stemme.

LES OGSÅ: Top Model-vinner gikk rett til topps