Utfordrer supermodell til bikiniduell

Realitystjernen Courtney Stodden vil gi Kate Upton kamp om YouTube-fansen. Se video!

BIKINIDUELL: Courtney Stodden har lansert sin egen versjon av dansen «The Cat Daddy» på nettstedet YouTube, etter at modellen Kate Upton (t.v.) hadde suksess med den tidligere i år.
BIKINIDUELL: Courtney Stodden har lansert sin egen versjon av dansen «The Cat Daddy» på nettstedet YouTube, etter at modellen Kate Upton (t.v.) hadde suksess med den tidligere i år. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Blondinen Courtney Stodden (17) ble berømt over natten i USA, da hun - med foreldrenes samtykke - giftet seg med «The Green Mile»-stjernen Doug Hutchison (52) i 2011.

Nå vekker Stodden igjen oppsikt - takket være en video hun har lagt ut av seg selv på det populære nettstedet YouTube.

I videoen danser 17-åringen foran kamera, iført en bikini i de amerikanske fargene.

- Denne videoen kommer til å få aldersgrense, skriver Courtney i tittelen til videoen, men foreløpig ligger den åpent ute hos Youtube.

Videoen er ment som et svar på dansevideoen til «Sports Illustrated»-modellen Kate Upton (20), som skapte furore på nettet, da hun i mai overrasket fansen med en bikinidans, som hun kalte «The Cat Daddy».

Hvordan Kate klarte seg, kan du se her.

Foreløpig har ikke modellen sagt noe om hva hun synes om danseduellen med Courtney...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri spist en hamburger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer