Utfordrer Pippa til rumpeduell

Popstjernen Kylie Minogue røper hvordan hun skal stjele glansen på den røde løperen.

TØFF KAMP PÅ RØD LØPER: Pippa Middleton utfordres av Kylie Minogue til en rumpeduell når de mandag møtes for å feire dronning Elisabeths 60 år på tronen i Storbritannia.
TØFF KAMP PÅ RØD LØPER: Pippa Middleton utfordres av Kylie Minogue til en rumpeduell når de mandag møtes for å feire dronning Elisabeths 60 år på tronen i Storbritannia. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den australske popstjernen Kylie Minogue (44) har siden sitt gjennombrudd på 80-tallet fått mye skryt for sin veltrente kropp og spesielt sin rumpe.

Men nå trues «Spinning Around»-sangerinnen med å bli vippet av tronen av rumpen til Pippa Middleton (28).

Siden hun ankom i en svært sexy brudepikekjole i bryllupet til prins William og hennes søster Kate i 2011, har hun fått millioner av fans verden over.

I et intervju med talkshowverten Alan Carr torsdag spøkte derfor Kylie med at hun vil utfordre Pippa til en «rumpeduell», når hun mandag skal opptre i et show for å feire dronnning Elizabeths 60 år på tronen.


- Jeg skal definitivt bøye meg ned for å plukke opp noe fra bakken, sier hun ifølge The Sun.

Nå venter fansen spent på om Pippa kommer til å svare på utfordringen ved å ankomme i en tettsittende kjole...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Pippa utsettes for stygge rykter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer