KLARE FOR FEST: Penthouse Playboys er klare for å rocke julen inn - både på CD og scene. F.v: Ron Maiden, Jimmy Fever, Jens Pikenes, Johnny Lotion, Justin Case og Billy Bongo. Foto: Penthouse Playboys.no
KLARE FOR FEST: Penthouse Playboys er klare for å rocke julen inn - både på CD og scene. F.v: Ron Maiden, Jimmy Fever, Jens Pikenes, Johnny Lotion, Justin Case og Billy Bongo. Foto: Penthouse Playboys.noVis mer

Utfordrer Jørn Hoel til elskovsduell

Hør de nye Penthouse Playboys-låtene!

SEHER.NO: Musikerne i gruppa Penthouse Playboys har blitt kjent over hele landet for sine populære julekonserter på Rockefeller i Oslo, som har pågått siden 1995.

Men i tillegg til at bandet i år skal opptre sammen med svenske Lill Lindfors - har Playboys-fansen fått en ekstra førjulsgave.

Gruppa har nemlig gitt ut sitt første album på 12 år.

- Vi har måttet jobbe intenst og grundig for å få vasket, stelt og polert låtene fra slikt de opprinnelig er til sånn de bør låte, sier frontfigur og vokalist Jens Pikenes til Seher.no.
Blant sporene på den nye plata er Playboys-guttas versjoner av blant annet De Lillos' "Hjernen er alene", Bjørn Eidsvågs "Mysteriet deg", Jahn Teigens "Min første kjærlighet" og Jørn Hoel-låta "Vi skal elske i sneen".

Hør utdrag av låtene fra det nye albumet HER!

Og Jens Pikenes frykter ikke at han skal komme dårlig ut av en sammenligning med noen av orginalartistene han synger cover-versjonene.

- For å si det sånn: Hvis Jørn Hoel føler seg så utfordret at han vil teste hvem som er best til å elske i sneen, så stiller jeg gjerne opp til duell, sier Pikenes skråsikkert.
Pikenes avslører at Penthouse Playboys også har forberedt seg på et mulig søksmål fra De Lillos-frontfigur Lars Lillo-Stenberg.
 
- Vi har jo fått med oss at han gjerne går helt til menneskerettighetsdomstolen når han føler seg tråkket på, men vi ble saksøkt av Seigmen da vi ga ut "Metropolis" så vi tar den risikoen med ro, sier han.

Penthouse Playboys skal i år holde fire konserter fra 10-13. desember og har allerede solgt ut de tre siste.

Men til tross for at de selv er juleønsket til mange nordmenn, avslører Pikenes at Penthouse Playboys ikke har like mye glitter og stas hjemme som de har på scenen.

- Når konsertene er over, gjør vi som vi pleier hvert år. Da samles vi i en campingvogn på Bogstad camping, hvor vi spiser mandariner og dadler.

Og går det som vokalisten håper, vil fansen slippe å vente ti år før neste utgivelse fra Playboys-gutta.

- En DVD hadde vært fantastisk. Da hadde jo våre kvinnelige fans virkelig kunnet få oppfylt sin drøm om å få besøk av Jens Pikenes i sin egen stue, sier han til seher.no.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Toppen av min karriere

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.