Rød løper:

- Utfordrende å være singel

Torsdag samlet norske kjendiskvinner seg på den røde løperen for å feire.

SINGEL: Marianne Jemtegård ble singel omtrent nøyaktig da pandemien brøt ut i fjor. Nå forteller hun at det har vært utfordrende. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
SINGEL: Marianne Jemtegård ble singel omtrent nøyaktig da pandemien brøt ut i fjor. Nå forteller hun at det har vært utfordrende. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld samlet en hel haug av norske, kjente kvinner seg på Frogner i Oslo. Anledningen var en middag i regi av gründer og skjønnhetsdronningen Linda Johansen (54) .

Den røde løperen var rullet ut og det var en kjendistung gjesteliste som entret arrangementet.

Blant de fremmøtte var blant annet arrangøren selv.

- I kveld skal vi ha besøk av 70 fantastiske, voksne damer, og de er pyntet til trengsel. De kommer til å ha på seg vonde sko som ser sykt bra ut, og målet mitt er at de skal gå ut herfra med gnagsår. Det vil si at de skal danse, sier Johansen til Se og Hør.

- Lidenskap for damer

Businesskvinnen holdt i kveld et arrangement på Michaels i Oslo hvor alle gjestene hadde en ting til felles - de er alle kvinner.

- Det er bare damer fordi jeg har en lidenskap for damer og voksne damer. Jeg er en gründerdame selv, og har fått kjenne på den motstanden man møter på når man prøver å få til noe, fortsetter Johansen.

«God Morgen Norge»-stylist og moteekspert Marianne Jemtegård (42) var også på plass for å feire kvinner - som er det hun helst foretrekker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer