Rød løper:

- Utfordrende å være singel

Torsdag samlet norske kjendiskvinner seg på den røde løperen for å feire.

SINGEL: Marianne Jemtegård ble singel omtrent nøyaktig da pandemien brøt ut i fjor. Nå forteller hun at det har vært utfordrende. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
SINGEL: Marianne Jemtegård ble singel omtrent nøyaktig da pandemien brøt ut i fjor. Nå forteller hun at det har vært utfordrende. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld samlet en hel haug av norske, kjente kvinner seg på Frogner i Oslo. Anledningen var en middag i regi av gründer og skjønnhetsdronningen Linda Johansen (54) .

Den røde løperen var rullet ut og det var en kjendistung gjesteliste som entret arrangementet.

Blant de fremmøtte var blant annet arrangøren selv.

- I kveld skal vi ha besøk av 70 fantastiske, voksne damer, og de er pyntet til trengsel. De kommer til å ha på seg vonde sko som ser sykt bra ut, og målet mitt er at de skal gå ut herfra med gnagsår. Det vil si at de skal danse, sier Johansen til Se og Hør.

GLAD: Öde Spildo Nerdrum innrømmer at han er veldig glad i kvinner, etter at han mottok pris under Gullruten 2021. Video: Dagbladet TV Vis mer

- Lidenskap for damer

Businesskvinnen holdt i kveld et arrangement på Michaels i Oslo hvor alle gjestene hadde en ting til felles - de er alle kvinner.

- Det er bare damer fordi jeg har en lidenskap for damer og voksne damer. Jeg er en gründerdame selv, og har fått kjenne på den motstanden man møter på når man prøver å få til noe, fortsetter Johansen.

FEIRE: Skjønnhetsdronningen ønsker å feire damer under kveldens arrangement. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
FEIRE: Skjønnhetsdronningen ønsker å feire damer under kveldens arrangement. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

«God Morgen Norge»-stylist og moteekspert Marianne Jemtegård (42) var også på plass for å feire kvinner - som er det hun helst foretrekker.

- Jeg synes alltid de beste festene er de festene hvor det bare er kvinner, forteller moteeksperten til Se og Hør.

SMILER: Moteeksperten trives med flørtingen etter samlivsbruddet. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
SMILER: Moteeksperten trives med flørtingen etter samlivsbruddet. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

I mars ble det kjent at Jemtegård hadde skilt seg fra den franske personlige treneren Zinho Alves, og under coronapandemien har 42-åringen kost seg i singeltilværelsen.

- Det har vært utfordrende å være singel under corona med lite dating, men man kan jo alltids flørte. Jeg er veldig glad i å flørte. Kanskje litt for mye, sier hun humoristisk.

Coronafrisk

Sanger og skuespillertalent Mia Gundersen (59) har bemerket seg godt innen Norges underholdningsbransje, og har blant annet vært å se som «Norske Talenter»-dommer og deltaker i «Skal vi danse».

Nylig ble det kjent at stjerna hadde pådratt seg coronaviruset, men da hun dukket opp på den røde løperen kunne hun forsikre om at hun nå er friskmeldt.

FRISK: Skuespilleren har blitt friskmeldt fra corona. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
FRISK: Skuespilleren har blitt friskmeldt fra corona. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

- Jeg føler meg litt velsignet siden jeg ikke har hatt det sånn som jeg har lest om. Jeg var jo livredd for det. Det har gått veldig fint. Det var som en langvarig influensa, forteller Gundersen.

Til Se og Hør kan hun røpe at hun snart skal tilbake på teaterscenen.

SMITTET: Andreas Østerøy, kjent fra Ex on the Beach, fikk coronavirus da han var på helgetur til Polen. Video: Rød Løper / Privat Vis mer

- Pynter oss for hverandre

Bloggeren Marna Haugen (40) var også tilstede på kvinne-festen, og hun gledet seg til god mat og drikke i godt selskap.

GJEST: Marna Haugen. Foto: Tor Lindseth/Se og hør
GJEST: Marna Haugen. Foto: Tor Lindseth/Se og hør Vis mer

- Jeg gleder meg til å være med denne hønseflokken her, vi skal kose oss masse og drikke god drikke og spise god mat. Vi damer pynter oss for hverandre, og det er ingen menn som legger merke til hva vi har på oss, forteller Haugen.

TV-profil Pia Haraldsen (40) deltok også på festivitetene, og hun setter ekstra pris på at Norge går mot en gjenåpning etter en tøff nedstenging.

ÆRLIG: Haraldsen innrømmer at hun har hatt en vanskelig coronatid. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
ÆRLIG: Haraldsen innrømmer at hun har hatt en vanskelig coronatid. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

- Jeg har kjent på en uro, og angst. Jeg var mye hjemme da det var mørkt og kaldt, og hele situasjonen gjorde at ting ble forverret. Men med en gang ting åpnet opp igjen og det ble sol og sommer, så ble det mye bedre, forteller Haraldsen, før hun gikk inn på festen igjen.

Hun, som alle andre, hadde gledet seg stort til en sosial kveld med sterke kvinner i fokus. Så gjenstår det å se hvem som overlever kvelden uten heftige gnagsår.

LES OGSÅ: - Det tærer litt nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer