Shabana Rehman:

- Utfallet fortsatt usikkert

Shabana Rehman oppdaterer om sykdommen.

OPPDATERER: Kreftsyke Shabana Rehman er ferdig med første runde av behandling iTyskland. Foto:Privat
OPPDATERER: Kreftsyke Shabana Rehman er ferdig med første runde av behandling iTyskland. Foto:Privat Vis mer
Publisert

Tidligere i år avslørte komiker og samfunnsdebattant Shabana Rehman (45) overfor Se og Hør at hun kjemper sitt livs største kamp etter at hun fikk påvist bukspyttkjertelkreft med spredning.

I ettertid har Rehman oppdatert følgerne sine om behandlingen, og for kort tid siden ble det kjent at hun skal få immunterapi i Tyskland.

Nå er første syklus av kreftbehandling i Tyskland overstått. Det melder Rehman selv på Instagram, hvor hun også gir en oppdatering på situasjonen.

«Formen er fortsatt varierende. Utfallet fortsatt usikkert. Men jeg er kommet hjem i fin form og den første av tre besøk til Tyskland var veldig bra. Jeg var oppegående og kunne nyte den grønne frodige naturen i nærområdet til det private sykehuset allerede kort tid etter behandlingen. Legene og sykepleierne var også helt eksepsjonelle», skriver hun blant annet i innlegget.

OPPDATERING: Shabana Rehban er på plass i Tyskland for livsviktig behandling. Video: Stig Justad Klipp: Jakob Geir Grimsmo Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med Shabana Rehman, som har gitt tillatelse til å gjengi innlegget.

Videre skriver hun at det forberedes immunterapi «med noen av verdens fremste eksperter» til neste gang hun reiser til Tyskland.

«Nå er det full fokus på helbredelse her hjemme, etter en fantastisk gjenforening med min kjæreste på Gardermoen. Jeg ser frem til å tilbringe tid med han i ro og fred» avslutter hun innlegget, etterfulgt av flere hjerte-emojis.

NY KJÆRESTE: Dødssyke Shabana Rehman fikk rørende oppmerksomhet av ny kjæreste. Les hele saken i Se og Hør og Pluss. Video Espen Solli/Se og Hør Reporter: Stig H. Justad Klipp: Jakob Geir Grimsmo Vis mer

I et tidligere Instagram-innlegg delte hun at kjæresten fulgte henne på reisen til Tyskland og ble hos henne i to dager.

At 45-åringen hadde fått seg kjæreste, røpet hun selv overfor Se og Hør tidligere denne måneden.

- Jeg forstår at det kan fremstå rart at et forhold etableres når livssituasjonen skulle tilsi noe helt annet. Det er både magisk og skummelt på samme tid. Jeg tenkte «Fy søren. Petter er ikke skuddredd». Det er ikke jeg heller, men det er klart at det krever mot av oss, fortalte hun til bladet da.

SYK: Mens Shabana Rehman var å se i tvekamp på TV i «Farmen Kjendis» i vinter, var det en helt annen kamp hun måtte stå i på privaten. Nå åpner hun opp om sykdommen som har tatt over livet hennes. Video: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Fikk sjokkbeskjed av legen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer