Kanye West:

Utestengt fra prisutdeling

Kanye West får angivelig ikke opptre under årets Grammy Awards.

UTESTENGT: Kanye Wests oppførsel i det siste har fått ham utestengt både fra Instagram og Grammy Awards. Foto: Saul Loeb / AFP / NTB
UTESTENGT: Kanye Wests oppførsel i det siste har fått ham utestengt både fra Instagram og Grammy Awards. Foto: Saul Loeb / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kanye West (44) skal være utestengt fra Grammy-opptreden. Det bekrefter en representant for West overfor Variety lørdag. Arrangørene for prisutdelingen har foreløpig ikke uttalt seg om saken.

Wests representant siterte en rapport i Blast som natt til lørdag norsk tid hevdet at artistens team mottok en telefon fredag kveld som informerte ham om at han «dessverre» var blitt fjernet fra utvalget av artister for showet på grunn av hans «adferd på nett».

Rapperen skulle etter planen opptre ved prisutdelingen 3. april. Slik blir det imidlertid ikke.

Tidligere denne uken kom nyheten om at rapperen hadde blitt utestengt fra Instagram som følge av å ha brutt appens retningslinjer. Det meldte NBC News.

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

Alle bildene på rapperens Instagram-profil har nå blitt slettet på bakgrunn av hatefulle ytringer, mobbing og trakassering, bekreftet en talsperson for Meta onsdag.

West er i skrivende stund nominert til fem Grammy Awards. Det er foreløpig ikke kjent hva som skjer med nominasjonene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer