Kanye West:

Utestengt fra Instagram

Kanye West straffes av bildedelingstjenesten.

UTEN FILTER: Kanye West havner stadig i kontroverser og krangler. Foto: Saul Loeb / AFP/NTB
UTEN FILTER: Kanye West havner stadig i kontroverser og krangler. Foto: Saul Loeb / AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rapperen Kanye West (44) er kjent for å ha så godt som null filter når han ytrer seg på sosiale medier.

Blant dem West har gått hardest ut mot på sosiale medier, eksen Kim Kardashians (41) nye flamme, Pete Davidson (28). Skilsmissen pågår fremdeles.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

I januar slapp rapperen, som nå går under navnet Ye, musikkvideo til låten «Eazy». Der kidnapper, binder fast og brenner han en dukke av Davidson. Videoen er nå fjernet fra Instagram.

Utestengt i et døgn

Nå er 44-åringen midlertidig utestengt fra Instagram for å ha brutt retningslinjer, melder NBC News.

Bildene fra rapperens Instagram-profil har blitt slettet på bakgrunn av hatefulle ytringer, mobbing og trakassering, bekreftet en talsperson for Meta onsdag.

SKILLES: TMZ meldte den 19. februar i fjor at Kim Kardashian og Kanye West skulle skilles. Se og Hørs kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterte. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Dermed får ikke West publisere, kommentere eller sende meldinger på Instagram på 24 timer. Meta opplyser at det vil bli flere konsekvenser dersom rapperen fortsetter å bryte retningslinjene.

Wests representanter ønsker ikke å kommentere saken overfor NBC News.

Rasistiske skjellsord

Tidligere samme dag skal West ha publisert et bilde av komiker Trevor Noah (38), og brukt rasistiske skjellsord i bildeteksten.

Noah har tidligere snakket om Wests oppførsel etter bruddet med Kardashian på «The Daily Show» tirsdag kveld. Der oppfordrer komikeren fans til å ikke gjøre narr av situasjonen.

- Det har blitt til en historie som virker fullstendig tabloid og jeg tenker det fortjener litt mer bevissthet fra publikum. Jeg vet alle tenker det er et PR-stunt, fortalte Noah.

- To ting kan være sant: Kim liker publisitet, Kim blir også trakassert. Begge kan være sant på en gang.

LES OGSÅ: I sorg: - Hjertet mitt er knust

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer