KNUST AV SORG: Tila Tequila er i dyp sorg etter at hennes forlovede plutselig døde, 4. januar. Foto: Stella Pictures
KNUST AV SORG: Tila Tequila er i dyp sorg etter at hennes forlovede plutselig døde, 4. januar. Foto: Stella PicturesVis mer

Utestengt fra forlovedens begravelse

Familien klarte aldri å godta Casey Johnsons seksuelle legning.

SEHER.NO: Den lesbiske milliardarvingen Casey Johnson, ble begravet i New Jersey på søndag, men hennes forlovede, Tila Tequila (28), var ikke tilstede, skriver Radaronline.com.

Til stede ved bisettelsen var blant annet den avdødes far, Robert Johnson, samt venninnen Nicky Hilton. Men 30-åringens forlovede var ikke å se.

Det er ingen hemmelighet at Casey Johnsons seksuelle legning ikke falt i god jord hos familien Johnson, som blant annet eier legemiddelfirmaet Johnson & Johnson og det amerikanske fotballaget New York Jets.

Familien ønsket en liten privat seremoni, og MTV-stjernen var ikke invitert.

- Ja, begravelsen er i dag og jeg får engang tatt farvel med kona mi, for aller siste gang. Hjertet mitt brister...


- Jeg klarer ikke stoppe å gråte, de er noen grusomme, onde mennesker. Ved en senere anledning kan jeg sikkert besøke graven hennes, men jeg får ikke sett ansiktet hennes og kysset henne før hun blir begravd. Jeg klarer ikke engang snakke om dette uten å begynne å gråte, fortalte Tequila til radaronline.com, på samme dag som begravelsen fant sted.

- Hun kommer alltid til meg i drømmene mine, og for øyeblikket hviler hun ikke i fred, skriver en opprørt Tequila om sin avdøde forlovede på sin hjemmeside.

Politietterforskningen, så langt, viser ingen tegn til at den avdøde var et offer for en forbrytelse. Milliardærarvingen led av diabetes, men myndighetene har foreløpig ikke funnet svar på om sykdommen er grunnen til hennes tidlige død.

Det er ventet å ta opptil en måned før dødsårsaken vil bli klargjort.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Jacksons død ferdig etterforsket