Utestenges av fiffen

Paris Hilton er ikke så populær som hun selv tror...

UTESTENGES: Beklager, Paris. Du står ikke på gjestelisten... Foto: All Over Press
UTESTENGES: Beklager, Paris. Du står ikke på gjestelisten... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hotellarvingen som ble filmstjerne som ble popstjerne, Paris Hilton (25), blir nå utestengt fra New Yorks hotteste kjendisutesteder.


Sosietetspiken hadde festet i vei med vennene sine på populære Marquee fredag, da hun ifølge Boston Globe fant ut at hun ville ta seg inn på en fest ved Ian Schragers Gramercy Park Hotel.


Men så enkelt var det imidlertid ikke! Festens vert, som blant andre kunne skilte med gjester som  "Pirates of the Caribbean"-stjernen Orlando Bloom og "Mr Deeds"-skuespillerinnen Winona Ryder, ba sikkerhetsvaktene nekte Paris og vennene hennes adgang fordi "Paris Hilton og hennes likemenn er ikke velkomne her".


Men det er ikke første gang Paris er blitt utestengt fra fest. Den siste tiden har "Stars Are Blind"-sangerinnen flere ganger måttet snu i døren.


SE HER: - Hvem er du?


To dager senere prøvde hun å ta seg inn på festen til "Det femte element"-stjernen Milla Jovovich, men ankom først etter at alle de andre gjestene hadde dratt.


For to uker siden ble hun nektet inngang til trendstedet Bungalow 8 i New York, da dørvaktene hevdet det var fullt.


- Hun gråt og gjentok flere ganger at hun var Paris Hilton og at hun ikke skjønte noen ting - alt hun ville var å danse, forteller et øyenvitne.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer