- Uten Mira hadde det ikke blitt OL-gull

... Og Eirik Verås Larsen stakk av med to priser under gårsdagens Idrettsgalla. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video av den glade vinneren øverst i saken!

SEOGHØR.NO: På Hamar lørdag kveld hadde alle som kunne krype og gå av Idretts-Norges helter tråppet mannsterke opp for å overvære den årlige Idrettsgallaen på NRK - ledet av duoen Anne Rimmen (31) og Haddy N'jie (33).

En av dem med det største smilet var kajakkpadler Eirik Verås Larsen (36) som stakk av med hele to priser under gårsdagens galla.

I tillegg til å bli kåret til «Årets mannlige utøver» fikk han også den gjeve prisen «Utøvernes pris» - hvor de andre idrettsutøverne i Sports-Norge har bestemt hvem som fortjener prisen.

Til Seoghør.no forteller Verås Larsen at han setter veldig stor pris på nettopp den prisen.

- Det er utøverne som vet hva som ligger bak, og som ofte kan bedømme idrettene ut i fra sine egne kriterier, og ikke nødvendigvis hva som har vært i mediebildet den siste tiden, så «Utøvernes pris» er en veldig viktig pris!

Men det er spesielt én Verås Larsen takker ekstra for å ha hjulpet ham til å nå idrettsmålene, nemlig sin 11 år yngre kone Mira Verås Larsen (25) - som er en norsk padler.

- Det betyr alt å ha så god støtte hjemmefra. Det hadde ikke blitt noe satsing mot OL i London og det OL-gullet der, hvis ikke det hadde vært for Mira, og hvis ikke hun hadde vært med å «backe» meg opp så mye som hun har gjort. Så uten henne hadde det verken blitt priser på idrettsgallaen eller noe OL-gull.

Mira Verås Larsen venter forøvrig parets første barn, og de vordende foreldrene blir begge å se i TV 2-programmet «Skal vi stupe» som har premiere i slutten av måneden.

Se video av den glade vinneren øverst i saken!
 


LES OGSÅ: Foreldrene til Alexander Dale Oen rørt av hyllesten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer