- Uten ham ville jeg ikke vært i live

Nini Stoltenberg takker faren Thorvald for støtten.

TAKKER PAPPA: Nini Stoltenberg støttet seg til faren Thorvald da hun slet med tungt rusmisbruk.  Foto: Se og Hør, Morten Krogh
TAKKER PAPPA: Nini Stoltenberg støttet seg til faren Thorvald da hun slet med tungt rusmisbruk. Foto: Se og Hør, Morten Krogh Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere utenriksminister Thorvald Stoltenberg har fått kjenne narkotikaproblemer på kroppen, etter at hans datter Nini i flere år slet med heroinavhengighet.

Men han ga aldri opp og var en stor støtte for datteren. I et intervju med Dagbladet forteller hun hvor mye faren har betydd i hennes liv.


- For meg, både som person og far, er han den viktigste i livet. Uten ham har jeg mange ganger tenkt at jeg ikke ville vært i live. Jeg er veldig takknemlig for at jeg har fått ham som far, sier Nini til Dagbladet.


Den tidligere statsråden fortalte åpent om datterens problemer i sin biografi «Det handler om mennesker» i år 2001.

- Jeg vil aldri skamme meg over en skjebne. Tvert imot er jeg stolt av Nini. Men vi fikk seks hundre brev og telefoner da vi gikk ut med dette, og fellesnevneren var skam. Det skulle jeg ønske vi kunne få en slutt på, har Thorvald tidligere sagt til avisen.

Han oppfordrer også andre foreldre til ikke å gi opp, dersom barna deres får problemer med narkotika.

- Jeg har ikke noen fasit. Jeg sier bare at dere må ikke gi opp. Det er så mange skuffelser, men ikke gi opp!
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Mamma ga kjæresten juling   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer