Uten giftering for første gang

Seal sa han aldri skulle ta av seg gifteringen, tre uker senere var den borte.

Publisert
SEOGHØR.NO: I forrige måned ble det kjent at supermodellen Heidi Klum (38) og ektemannen Seal (48) separerer seg etter syv års ekteskap. Eks-paret virket svært vennskapelige i kjølvannet av bruddet og Seal fortalte under et intervju med Ellen Degeneres at bruddet kom overraskende også for ham.

Han fortalte også at han ikke ville ta av seg gifteringen fordi den var et symbol på hans kjærlighet.

- Den er et symbol på hva jeg føler for henne. Vi hadde åtte herlige år sammen. Bare fordi man  separeres bør ikke bety at man tar av seg ringen og ikke lenger er knyttet til den personen. Vi er på mange måter knyttet sammen for resten av livet, sa han for tre uker siden.

Degeneres spurte «Kiss from a rose»-stjernen om han ville ha på seg ringen for alltid.

- Hvem vet? Akkurat nå føles den komfortabel på hånden min så jeg har ingen planer om å ta den av i nærmeste fremtid.

Men da «Kiss from a rose»-sangeren onsdag ettermiddag ankom Australia var imidlertid gifteringen borte. Det ser ut til at Seal endelig har innsett at Heidi har forlatt ham.

Seal hadde på seg signalgul neglelakk som tiltrakk oppmerksomhet til hendene hans, og det kunne virke som han ville vise at ringen var borte.

Ryktene skulle ha det til at supermodellen var lei av ektemannens ville festing, men i en felles uttalelse hevder paret at de har grodd fra hverandre.

«Vi har hatt dyp respekt for hverandre gjennom hele forholdet vårt og fortsetter å elske hverandre, men vi har grodd fra hverandre.»

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vi sørger begge over bruddet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer