- Uten en oppklaring ville jeg ha sendt henne hjem

Men TV-bonden Svein Bøylestad angrer ikke på valget han tok i mandagens «Jakten»-drama.

IKKE LIKEGYLDIG: - Jeg synes det er bra at hun er ærlig på det. Men for min egen la jeg mye i valget, det var ikke likegyldig for meg. Men hvis hun var likegyldig, får hun bare mene det, sier Svein Bøylestad til Seher.no. Foto: TV 2
IKKE LIKEGYLDIG: - Jeg synes det er bra at hun er ærlig på det. Men for min egen la jeg mye i valget, det var ikke likegyldig for meg. Men hvis hun var likegyldig, får hun bare mene det, sier Svein Bøylestad til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I mandagens episode av TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» ble det dramatisk, ikke bare i Bente Fremo-leiren, der frier Robert Liljedahl valgte å trekke seg, men også på gården til bonden Svein Bøylestad (27).

Hans favorittfrier, Vivian Fiskaa (25), var nemlig meget usikker på sine følelser til TV-bonden, og var nær ved å reise hjem fra gården. Men etter at hun hadde tatt en prat med Svein, bestemte hun seg for å bli værende på gården litt til.

Senere ble det klart at Svein - til tross for Vivians usikkerhet - valgte å ta henne med seg videre i programmet. Det på bekostning av Christine Siljedal Arnesen (24).

- Da vi hadde den praten, forventet jeg egentlig at hun skulle si noe i de baner som hun gjorde. Jeg merket en forandring hos henne, hun hadde blitt mer innadvendt, og derfor var det viktig for meg å få kontroll på hvor hun sto. Hun var reservert, og det forplantet seg over til meg - slik at jeg nok ble litt reservert jeg også, sier Bøylestad til Seher.no.

Selv om «Jakten»-bonden altså til slutt valgte å la Fiskaa bli værende igjen på gården, var det ikke et spesielt lett valg for ham å ta.

- Mariann (Sætre, journ. anm) var et lett valg for meg. Da var spørsmålet om jeg skulle ta med Christine, som jeg hadde begynt å kjenne at «der var det ikke noe», eller Vivian, som var min favoritt fra start av men som jeg var blitt mer usikker på. Det sto mellom de to, og da valgte jeg å gi Vivian en sjanse.

Til Seher.no uttalte Vivian Fiskaa mandag at hun under valget var likegyldig til om hun ble tatt med videre i programmet eller ikke.
 
- Hva synes du om det, Svein?

- Jeg synes det er bra at hun er ærlig på det. Men for min egen del la jeg mye i valget, det var ikke likegyldig for meg. Men hvis hun var likegyldig, får hun bare mene det.

I dagene som fulgte fikk «Jakten»-bonden og hans to friere mer tid til å finne ut av ting.

- Vi fikk mer tid sammen, og dagene ble mer oppklarende. Det var intenst, i den forstand at det bare var to igjen og at man fikk mer tid med hverandre, forteller Svein Bøylestad, som er glad for at han fikk pratet ut med TV-frieren i mandagens episode.

- Et nytt bilde begynte å tegne seg. Hun forandret seg litt, det lå noe der. Jeg regnet med at jeg skulle få en forklaring. Og hadde jeg ikke fått denne oppklaringen, da ville jeg sendt henne hjem. Da hadde jeg visst at hun ikke var ærlig med meg. En adferdsforandring uten en forklaring ville ført til at hun måtte reise. det var en grei prat som oppklarte mye, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ble bare satt ut av hele situasjonen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer