DOP FRI: Britney ser mye friskere ut enn hva hun gjorde for bare et halvt år siden. Foto: All Over Press
DOP FRI: Britney ser mye friskere ut enn hva hun gjorde for bare et halvt år siden. Foto: All Over PressVis mer

Uten dop i 200 dager

Britney er sakte, men sikkert på vei tilbake til livet.

LOS ANGELES (Seher.no): Gjennom noen dramatiske måneder har vi fulgt Britney Spears (26) oppturer og nedturer. Endelig ser det ut til at hun har fått tilbake fotfeste og går lysere tider i møte.

- Selvfølelsen hennes vokser hver eneste dag. Hun er tilbake i studio, hun danser igjen og ser fantastisk ut. Hun føler seg veldig mye bedre, forteller en kilde nær popstjernen til Life & Style Weekly.

Og hvorfor skulle hun ikke det? Siden hun ble tvangsinnlagt på psykiatrisk i januar i år, hvor det ble dokumentert at hun hadde brukt narkotika i lang tid, er hun nå helt ren.

- Hun har ikke rørt dop siden den siste gangen hun ble fraktet til sykehuset. Hun har regelmessig måtte avgi doptester og hun er sjelden alene.

Det ville være nærmest umulig for henne å ta noe så nøye som hun blir holdt under oppsyn, forteller kilden.Britneys løfte om å holde seg dopfri har virkelig gitt resultater.

- Det at hun holder seg borte fra narkotika har forandret henne på alle måter. Hun heles fysisk noe som allerede synes på huden hennes. Urenhetene er nesten borte. I det større perspektivet er hun ikke lenger manisk. Hun bor ikke på hotell og holder seg unna de menneskene som ikke er bra for henne, fortsetter kilden til Life & Style.

En annen stor forandring er at tobarnsmoren får tilbringe mer tid sammen med sønnene Sean Preston (3) og Jayden James (2) etter at hun i 2007 mistet omsorgsrettet for dem.

- Hun håper at hvis hun jobber hardt nok vil hun i det minste få delt omsorg. Sean og Jayden betyr alt for henne. Folk dømmer henne og sier at hun ga blaffen i dem, men nå kjemper hun virkelig hardt for å få dem tilbake."Toxic"-stjernen jobber også beintøft for å få karrieren opp å stå igjen, og alle lurer på hva hun vil gjøre under MTV Video Music Award 9. september.

- Hun vet at hun dreit seg ut forrige gang, så nå vil hun bevise for alle hva hun egentlig er god for. Det er tid for et comeback.

LES OGSÅ:
Britney sexløs i sju måneder