Utelukker ikke TV 2-comeback

Men TVNorge er en bedre familie, mener Frithjof Wilborn.

TJUVHOLMEN (SEHER.NO): For to år siden ble Frithjof Wilborn (47) tatt av skjermen i TV 2. Nå er han tilbake som programleder for TVNorge - til høsten skal han nemlig lede programmet "Hvem kan slå Ylvis?", sammen med duoen Bård (27) og Vegard Ylvisåker (29).

Torsdag var Wilborn en selvsagt gjest da TVNorge holdt høstlansering på Aker Brygge i Oslo. Til Seher.no forteller den populære TV-profilen at han gleder seg voldsomt til comebacket på skjermen - spesielt ettersom det er to moroklumper han skal samarbeide med.

- Det er gøy å være tilbake i TV-bransjen, og gøy å få lage TV igjen! Jeg elsker å stå på scenen, samtidig som jeg er griseheldig som får jobbe med Bård og Vegard. I tillegg er det ikke til å legge skjul på at miljøet i TVNorge er fryktelig godt, sier han til Seher.no.

Vil bli slankere
Det var for to år siden at programlederen fikk beskjed fra daværende TV 2-sjef Kåre Valebrokk om at han ikke lenger var ønsket som en av kanalens profiler.

Grunnen skal ha vært flere brudd på kanalens regler, blant annet feilaktig føring av reiseregninger, sponsing av klær som han brukte i programmet "Skaperen", og at Wilborn skal ha takket ja til en Thailandtur med familien, som ble sponset av ukebladet Her og Nå.

Til Seher.no forsikrer Wilborn at han ikke har forandret seg som programleder etter den turbulente perioden - og to år uten TV-erfaring.

- Jeg håper og tror at jeg er den samme som før. Forskjellen er vel at jeg er blitt gråere i håret! Forhåpentligvis blir jeg litt slankere også, fleiper 47-åringen, før han straks blir litt mer alvorlig.
Og:

- Nei da, det blir nok de samme rutinene som jeg har hatt før, man må bare skjerpe huet litt. Men det blir kjempegøy å lede et program som gir et såpass stort kick. 

- TV 2 ingen sak lenger
Få, om noen, har opplevd større press enn hva Frithjof Wilborn har opplevd etter det som skjedde i TV 2. Men selv har han ikke spesielt lyst til å snakke om det som skjedde den gang.

- TV 2-tiden er ingen sak lenger. Jeg hadde noen fantastiske år i kanalen, der jeg opplevde det meste. Nå går jeg inn i en rolle jeg kjenner fra før, og et miljø jeg elsker å være en del av.

- Er du ferdig med TV 2 for all framtid, Frithjof?

- Man skal aldri utelukke noe, men jeg både håper og tror at jeg kan være en del av TVNorge i mange år fremover. TV 2 var i sin tid et bra sted å være, men TVNorge er en enda mindre og bedre familie - med en sjarm og en nærhet jeg elsker, forteller han til Seher.no.

"Hvem kan slå Ylvis" er basert på den svenske suksessen "Vem kan slå Filip och Fredrik?", og går ut på at de to brødrene skal konkurrere mot forskjellige deltagere i 15 ulike konkurranser.

Ylvis-gutta selv, Bård og Vegard Ylvisåker, ser fram til å samarbeide med en litt eldre herremann.

- Frithjof er en gammel mann, som skryter av at han kan slå oss på mye. Vi gleder oss, sier de til Seher.no.
 
Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:
Frithjof lagt i bakken av kunde