Utelukker ikke norsk flørt

Den single «Harry Potter»-stjernen utelukker ikke å møte en jente under filminnspillingen i Norge.

<strong>SPILLER BRITISK SOLDAT:</strong> - Jeg elsker karakteren. Han er en rebell fra Liverpool, så jeg skal prøve meg på den aksenten. Så det kommer til å bli interessant, sier Rupert Grint til Seher.no.  Foto: Per Ervland, Seher.no
SPILLER BRITISK SOLDAT: - Jeg elsker karakteren. Han er en rebell fra Liverpool, så jeg skal prøve meg på den aksenten. Så det kommer til å bli interessant, sier Rupert Grint til Seher.no. Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Se videointervju med Rupert Grint og Lachlan Nieboer nederst i saken!


«Harry Potter»-stjernen Rupert Grint (22) på plass i Oslo i forbindelse med innspillingen til sin nye film «Comrade».

Torsdag møtte Seher.no stjernen på Gardermoen, og Grint tror det blir en overgang å tilbringe tiden framover i Norge. Filmen skal nemlig spilles inn i den norske fjellheimen i Grotli i Skjåk.

- Bare det å være i et så ekstremt klima og omgivelser, er noe vi ikke er vant til i England. Vår snø er ganske patetisk egentlig, så jeg er veldig spent. Vi er forberedt på det verste, sier han til Seher.no.
 
«Comrade» regisseres av Petter Næss («Elling», «Tatt av kvinnen»), og den handler om engelske og tyske piloter som under 2. verdenskrig skyter hverandre ned, og den eneste måten de kan overleve den norske vinteren på, er å ved å stå sammen.

Grints karakter beskrives som en rebell fra Liverpool, altså noe ganske annet enn hva filmfansen kjenner han som fra «Harry Potter».

-  Han er rebelsk, og jeg vil ikke si at det er helt meg. Han er ganske hissig, kranglete og ganske irriterende, så det er ikke helt meg. Men jeg ser fram til å spille ham, sier Grint.

Til Seher.no avslører den populære skuespilleren at han er singel, men at han slett ikke utelukker å møte en jente mens de er i Norge, selv om store deler av handlingen foregår blant andre menn i en hytte.

- Haha, jeg vet ikke. Vi er bare menn i en hytte, så jeg vet ikke om vi kommer til å komme oss ut så mye, men vi får se.

22-åringens motspiller, Lachlan Nieboer har imidlertid kjæreste, som mulignes kommer og besøker han på settet.

- Jeg har kjæreste, og hun kommer kanskje til Norge mens vi filmer. Det kan hende, sier han til Seher.no.

Grint har blitt superstjerne etter sin rolle som Ronny Wiltersen i «Harry Potter»-filmene, men nå er den britiske skuespilleren klar for mer voksne roller.

- Harry Potter er over nå, og jeg ser fram til å gjøre andre ting og strekke ut vingene litt. Det er noe som alltid kommer til å være med meg på grunn av populariteten til filmene. De neste årene kommer jeg til å gjøre andre roller, men jeg er stolt av å være en del av Harry Potter, og angrer ikke på det.

I tillegg til Grint og Nieboer, spiller tyske Florian Lukas («Goodbye Lenin»), David Cross («The Reader») og norske Stig Henrik Hoff («Brent av frost») i filmen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg så sexscenen med foreldrene mine  
[obj:media:9520]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer