Heidi Klum:

Utelukker ikke flere barn

- Jeg har gjort det fire ganger.

GIFT: Heidi Klum vurderer å utvide familien med mannen Tom Kaulitz. Foto: Jordan Strauss/Invision for UMG/AP Images/NTB
GIFT: Heidi Klum vurderer å utvide familien med mannen Tom Kaulitz. Foto: Jordan Strauss/Invision for UMG/AP Images/NTB Vis mer
Publisert

Til tross for at Heidi Klum (49) allerede har fire barn og snart fyller 50 år, så har hun ikke lukket døren helt med tanke på å bli mor igjen.

I 2019 giftet den tyske supermodellen seg med den 16 yngre «Tokio Hotel»-gitaristen Tom Kaulitz (33), og nå gir Klum altså utrykk for at hun kunne tenke seg et kjærlighetsbarn med ham.

Fra før av har hun datteren Leni (18) med forretningsmannen Flavio Briatore (72), samt Henry (17), Johan (16) og Lou (13) med eksmannen Seal (59).

- Har ventet lenge

Babyspørsmålet dukker opp når 49-åringen gjester TV-programmet «Jennifer Hudson Show» torsdag. Klum får utdelt to årer hvor det står «ja» og «nei» på hver av dem, og når Hudson spør om hun kan tenke seg et barn til, svarer hun følgende:

BABYLYKKE: I en video på Tiktok har Rihanna for første gang delt video av sønnen sin. Nå raser diskusjonen i kommentarfeltet om gutten ligner mest på Rihanna eller pappa A$AP Rocky. Video: Rihanna Vis mer

- Det kommer an på dagen. Noen ganger tenker jeg ja og noen ganger nei. Jeg mener, det er mye. Jeg har gjort det fire ganger, sier hun, ifølge People.

- Og jeg har ammet åtte måneder hver gang, og så ble jeg gravid igjen. Tre ganger på rad. Barna mine er 18, 17, 16 og 13, så jeg var som dette..., forklarer Klum og knipser raskt i fingrene flere ganger for å demonstrere hvor kort tid det gikk mellom hvert barn.

- Nå har jeg ventet lenge, så ja kanskje, fortsetter hun og viser frem åren det står« ja» på.

Kaulitz har ingen egne barn, men i fjor skrøt supermodellen av ektemannens rolle som stefar.

- Han er fantastisk. Det er sikkert ikke lett å komme inn i en familie og plutselig ha fire barn og tenåringer. De er ingen tvil om at de var lettere å ha med å gjøre før. Hver alder kommer med ulike utfordringer, fortalte hun til Us Weekly da.

LES OGSÅ: Grevinne Alexandra bekrefter utroskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer