<strong>VIL HA FLERE BARN:</strong> Brigitte Nielsen forteller i et italiensk tv-program at ektemannen hennes maser på at de skal få flere barn sammen. Foto: NTB Scanpix
VIL HA FLERE BARN: Brigitte Nielsen forteller i et italiensk tv-program at ektemannen hennes maser på at de skal få flere barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brigitte Nielsen:

Utelukker ikke flere barn

- Mannen min presser meg til å få en baby til.

Publisert
Sist oppdatert

Den danske skuespilleren og modellen Brigitte Nielsen (55) overrasket mange da hun i mai 2018 annonserte at hun skulle bli fembarnsmor - i en alder av 54 år.

En måned senere kom datteren Frida til verden, og sammen med ektemannen Mattia Dessi (40), gledet Nielsen seg stort over familieforøkelsen, som ifølge henne selv var svært etterlengtet.

I et intervju med The Guardian fortalte 55-åringen at hun og ektemannen i over et tiår forsøkte å bli gravide, uten hell. Paret fikk beskjed om at de bare hadde 2,5 prosent sjanse for å lykkes, men i juni i fjor gikk altså drømmen i oppfyllelse.

Our precious little Frida, our true love. ❤️

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Ønsker flere barn

Prøverørsbehandlingen var lang og omfattende, men Nielsen utelukker ikke at hun vil gå gjennom det igjen. Hun røper nemlig i det italienske tv-programmet «Non è la D'Urso» at hun er åpen for å bli seksbarnsmor, ifølge Independent.

- Det kan hende jeg får en baby til. Det ville blitt den sjette. Aldri si aldri, sier hun.

Videre forteller 55-åringen at ektemannen virkelig ønsker et barn til, en sønn.

- Mannen min presser meg til å få en baby til. Han elsker den lille prinsessen vår, men han vil veldig gjerne ha en sønn. Vi visste alltid at vi ville ha et barn sammen, gutt eller jente, det spilte ingen rolle. Men innerst i hjertet håpet jeg på ei jente. Jeg har allerede fire gutter, så jeg håpet på en prinsesse.

Blandede reaksjoner

Det tok elleve år før Nielsen omsider ble gravid. Dermed var hun brått mye eldre enn det hun hadde planlagt da hun fant ut at hun skulle bli fembarnsmor.

Babynyheten fikk, ifølge 55-åringen, både positive og negative reaksjoner.

- Noen mener det er latterlig, andre at det er forferdelig, mens noen elsker det. Jeg mener at ingen andre egentlig har noe med det å gjøre. Det er min mann og mitt liv, og vi elsker det vi gjør, sa Nielsen til The Guardian i februar.

I told you that you could fly♡ #love #littlegirl

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Til den italienske tv-kanalen uttaler hun nå at hun er fullt klar over alle de negative kommentarene, men at hun samtidig takler kritikk - og skjønner litt av det.

- Hadde moren min kommet til meg da jeg var 20 år og fortalt meg at hun i en alder av 54 skulle ha barn … Jeg vet ikke helt hvordan jeg hadde reagert, sier hun.

Fra tidligere har hun fire voksne sønner, Julian Winding (34), Killian Marcus Nielsen (28), Douglas Aaron Meyer (25), og Raoul Ayrton Meyer Jr (23).

<strong>FIKK BARN:</strong> 16 år skiller Brigitte Nielsen og ektemannen Mattia Dessi. I fjor fikk de sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
FIKK BARN: 16 år skiller Brigitte Nielsen og ektemannen Mattia Dessi. I fjor fikk de sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bekymret

Fødselen skjedde altså 23 år etter at Nielsen fødte sist, noe hun tidligere har uttalt at gjorde henne nervøs.

I et intervju med People i 2018 fortalte 80-tallsstjerna at graviditeten og fødselen fikk henne til å føle seg ungdommelig igjen. Likevel er hun redd for hva andre vil tro når hennes nyfødte datter vokser opp.

- Det er mulig jeg velger å ikke følge henne til skolen når den tid kommer. Det kan ektemannen min gjøre. Jeg orker ikke at folk skal si: «Er det bestemoren din som følger deg til skolen?» Jeg vil ikke få Frida til å føle seg flau, sa hun til nettstedet.

Til tross for utfordringer rundt alderen, var ikke Nielsen bekymret for framtida. Til People fortalte 55-åringen at hun og ektemannen hadde store planer:

- Jeg gleder meg veldig til å gjøre nye ting. Vi vil reise mye med henne, og gjøre mye gøy. Jeg har fått et helt nytt kapittel.

LES OGSÅ: Stjernens ukjente familiedrama

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer