Sophie Elise:

Utelukker ikke familielivet

- Nå er jeg i en ny epoke i livet.

VIL HA BARN: Sophie Elise Isachsen ser for seg barn i fremtiden, men er ikke klar for det riktig enda. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VIL HA BARN: Sophie Elise Isachsen ser for seg barn i fremtiden, men er ikke klar for det riktig enda. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I mai avslørte blogger Sophie Elise Isachsen (23) på bloggen sin at hun har kjøpt seg rekkehus sammen kjæresten Kasper Kristoffersen.

De to har holdt sammen siden i fjor, og tidligere har Sophie Elise beskrevet ham som en smart og god kjæreste. Hun har også uttalt i sin egen serie «Sophie Elises verden» at hun aldri har følt på sterkere kjærlighet.

Da Se og Hør møtte bloggdronningen på den årlige Elle-festen torsdag kveld, kunne hun fortelle at huskjøpet var et steg inn i en ny epoke i livet.

- Neste steg nå blir å komme på plass i huset, så får vi ta det der ifra. Men jeg føler absolutt at jeg er på vei inn i en ny epoke og et nytt kapittel av livet mitt, og det føles bra, fortalte hun til Se og Hør.

- Hva innebærer det nye kapittelet? Barn?

- En eller annen gang blir det jo det, men jeg tar én ting av gangen.

Romantisk

At Sophie og kjæresten Kasper trives i hverandres selskap er lett å se, både gjennom 23-åringens blogg, og i realityserien hennes.

Kasper er i likhet med henne selv, også fra Harstad. Duoen kjente hverandre lenge før de ble et par.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer