Kate Hudson:

Utelukker ikke et fjerde barn

Hollywood-stjernen stortrives som småbarnsmor.

FAMILIEKJÆR: Kate Hudson har tre barn med tre ulike menn, og ser ikke bort ifra at familien kan bli utvidet ytterligere i fremtiden. Foto: Skjermdump fra Instagram
FAMILIEKJÆR: Kate Hudson har tre barn med tre ulike menn, og ser ikke bort ifra at familien kan bli utvidet ytterligere i fremtiden. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

I oktober 2018 ønsket Kate Hudson (40) og kjæresten Danny Fujikawa (33) datteren Rani Rose (16 md.) velkommen til verden.

«Vi har bestemt oss for å kalle datteren vår Rani (uttales Ronnie) etter hennes bestefar, Ron Fujikawa. Ron var en svært spesiell mann som vi alle savner dypt. Å oppkalle henne etter ham, er en stor ære, delte Hollywood-stjernen dagen etter fødselen med sine over 11 millioner følgere og fortsatte:

«Alle har det fint og er så lykkelige som det er mulig å være Familien vår ønsker å takke for all kjærligheten vi har fått og vi sender det tilbake til dere».

Dette var parets første barn sammen. Golden Globe-vinneren har i tillegg sønnene Ryder (16) og Bingham (8) fra to tidligere forhold.

Et ekte sjarmtroll

Nå avslører Hudson at hun slett ikke ser bort ifra å utvide familien ytterligere.

- Jeg vet ikke om jeg er ferdig med å få barn enda, innrømmet trebarnsmoren da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show» nylig, ifølge Us Weekly.

- Akkurat nå er Rani i den alderen hvor jeg tenker: «Jeg vil ha en baby til». Men når hun blir 4 -5 år, så har jeg begynt å få livet litt tilbake, forklarer hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer