Kate Hudson:

Utelukker ikke et fjerde barn

Hollywood-stjernen stortrives som småbarnsmor.

FAMILIEKJÆR: Kate Hudson har tre barn med tre ulike menn, og ser ikke bort ifra at familien kan bli utvidet ytterligere i fremtiden. Foto: Skjermdump fra Instagram
FAMILIEKJÆR: Kate Hudson har tre barn med tre ulike menn, og ser ikke bort ifra at familien kan bli utvidet ytterligere i fremtiden. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

I oktober 2018 ønsket Kate Hudson (40) og kjæresten Danny Fujikawa (33) datteren Rani Rose (16 md.) velkommen til verden.

«Vi har bestemt oss for å kalle datteren vår Rani (uttales Ronnie) etter hennes bestefar, Ron Fujikawa. Ron var en svært spesiell mann som vi alle savner dypt. Å oppkalle henne etter ham, er en stor ære, delte Hollywood-stjernen dagen etter fødselen med sine over 11 millioner følgere og fortsatte:

«Alle har det fint og er så lykkelige som det er mulig å være Familien vår ønsker å takke for all kjærligheten vi har fått og vi sender det tilbake til dere».

Dette var parets første barn sammen. Golden Globe-vinneren har i tillegg sønnene Ryder (16) og Bingham (8) fra to tidligere forhold.

Et ekte sjarmtroll

Nå avslører Hudson at hun slett ikke ser bort ifra å utvide familien ytterligere.

- Jeg vet ikke om jeg er ferdig med å få barn enda, innrømmet trebarnsmoren da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show» nylig, ifølge Us Weekly.

- Akkurat nå er Rani i den alderen hvor jeg tenker: «Jeg vil ha en baby til». Men når hun blir 4 -5 år, så har jeg begynt å få livet litt tilbake, forklarer hun.

Videre skryter hun av familiens yngste medlems sjarmerende personlighet.

- Hun er så utrolig morsom. Jeg tror hun fikk humor-genet. Hun elsker smykker, så hvis du har på deg et halskjede, sier hun: «Av, av». Så må man ta det av seg og gi det til henne slik at hun kan bruke det.

- Hun er skikkelig jentete, og krever tingene fra deg. Og det er så fantastisk, strålte skuespilleren.

På Valentine's Day forrige uke delte Kate dette søte bildet av familien på fem på sin Instagram-profil:

View this post on Instagram

All my Valentines ❤️ #happyloveday

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Travel hverdag

Det er ingen tvil om at livet som trebarnsmor kan være hektisk, og like før jul fortalte Hudson at hun er en langt fra en perfekt mamma. Men, at hun gjør sitt aller beste for å sjonglere karrieren og familielivet.

- Jeg gjør feil hele tiden. Jeg har skreket altfor mye til barna mine. Jeg har også bannet foran dem og ikke stilt opp på ting fordi jeg har vært utenbys. Men samtidig så har jeg dager hvor jeg føler at jeg er en fuckings supermamma. Jeg lager mat, gjør rent, hjelper med lekser, skifter bleier og trener, fortalte hun til Women’s Health's.

- Det jeg har lært, og fremdeles lærer, er at jeg gjør det beste jeg kan, la hun til.

Det var i mars 2017 at «Almost Famous»-stjernen ble linket til sin nåværende kjæreste Danny for første gang. De hadde da vært i samme omgangskrets i en årrekke. Et par måneder senere bekreftet hun romansen ved å ta ham med på den røde løperen under en filmpremiere i Hollywood.

«Første gang jeg møtte Danny, var jeg 23 år og høygravid med Ryder», avslørte skuespilleren i et innlegg på Instagram i desember i fjor.

Vis mer

Videre i innlegget skrev Kate den gang at Danny inviterte henne med på fjelltur et år tidligere. Hun antok da at familien hans skulle være med, men det viste seg å bli deres aller første date.

«Ingen av oss tok initiativ den første gangen. Det tok faktisk flere måneder før han prøvde seg på meg», delte hun.

Moderne familie

Fra 2000 til 2007 var Hudson gift med «Black Crowes»-vokalisten Chris Robinson (53), som hun har sønnen Ryder med, og eksforloveden Matt Bellamy (41) er far til Bingham.

Med tre ulike barnefedre kan oppdragelsen av ungene være en utfordring, men 40-åringen sier de alle samarbeider så tett som mulig.

- Man må gi slipp på egoet sitt. Noen mennesker treffer hverandre og får barn, men ender opp med å ikke holde sammen, fortalte hun til Women’s Health's.

Til tross for at Golden Globe-vinneren allerede har et havarert ekteskap og en brutt forlovelse bak seg, så ser hun ikke bort ifra at hun kommer til å gifte seg med Danny Fujikawa en gang i fremtiden.

- Mest sannsynlig. Vi tenker mye på det. Ekteskap er definitivt ikke en gullbillett. Det forandrer ikke utfordringer som oppstår i et forhold. Men, etter selv å ha prøvd og feilet, så tror jeg at symbolikken og forpliktelsen i et ekteskap er viktigere for barn enn vi kanskje tror, fortalte hun i fjor sommer, ifølge Contact Music.

LES OGSÅ: Babylykke for «Sex og singelliv»-stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer