- MÅ VURDERE EN NY RUNDE: NRKs kulturredaktør Hege Duckert avslører at hvis «Himmelblå»-etterspørselen fortsetter å vokse, så må de vurdere en ny runde. Selv om sjansen er ørliten. - Det er bedre å gi seg på topp, sier hun. Foto: NRK
- MÅ VURDERE EN NY RUNDE: NRKs kulturredaktør Hege Duckert avslører at hvis «Himmelblå»-etterspørselen fortsetter å vokse, så må de vurdere en ny runde. Selv om sjansen er ørliten. - Det er bedre å gi seg på topp, sier hun. Foto: NRKVis mer

- Utelukker ikke en ny runde med «Himmelblå»

- Men sjansen er ørliten...

SEHER.NO:  Søndag viste NRK den aller siste episoden av seersuksessen «Himmelblå». Serien har gått sin seiersgang på skjermene de siste årene, og er den mest sette norske dramaserien noensinne.

NRK-ledelsen har opplevd stor pågang fra seere som ønsker seg en fjerde runde med Himmelblå - som hadde et gjennomsnittlig seertall på rundt 1 137 000 per episode. 

- Hvis det er sånn at «Himmelblå»-etterspørselen fortsetter å vokse, med supportgrupper på Facebook og så videre, så er det klart at vi som allmennkringkaster må vurdere om det blir en ny runde. Man skal jo lytte til sitt publikum, sier NRKs kulturredaktør Hege Duckert.

Men hun innrømmer at sjansen er ørliten.

- Vi føler oss kunstnerisk og dramaturgisk ferdig med «Himmelblå» nå. Det er bedre å gi seg på topp, enn å tyne dette så langt vi greier, sier Duckert til NRK.no.

I en riksdekkender meningsmåling gjort av InFact for avisen Dagbladet, svarer hele 65 prosent av de som hadde sett serien at de skulle ønske det kom flere sesonger. Facebookgruppen Ja til flere enn 3 sesonger av Himmelblå, teller foreløpig i underkant av 5000 medlemmer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Vi har holdt hemmeligheten i over ett år