Kourtney Kardashian:

- Utelukker ikke bryllup

Realitystjernen er klar til knytte bånd.

SAMMEN IGJEN: Mye tyder på at Kourtney Kardashian har funnet tilbake til Younes Bendjima. Hun utelukker ikke at et bryllup kan stå i fremtiden. Foto: NTB scanpix
SAMMEN IGJEN: Mye tyder på at Kourtney Kardashian har funnet tilbake til Younes Bendjima. Hun utelukker ikke at et bryllup kan stå i fremtiden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden «Keeping Up With the Kardashians» startet å rulle på tv-skjermene i 2007 har verdens seere fått et eksklusivt innblikk i hver krik og krok av Kourtney Kardashian (40) og Scott Disicks (36) turbulente forhold.

Da paret derimot omsider valgte å ende forholdet sitt i 2015, hadde 40-åringen fått nok av oppmerksomheten rundt eget kjærlighetsliv og har siden holdt kortene tett til brystet.

Men til tross for at hun ikke lenger deler alt, er hun fortsatt åpen om mye. Nylig kunne hun avsløre at hun ikke utelukker et fremtidig ekteskap.

KRANGLER: Kourtney og Kim Kardashian krangler - nok en gang - i ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Gjenforent

At Kourtney er seriøs om å verne rundt privatlivet er det liten tvil om. Halvannet år etter bruddet med Scott i 2015, ble hun nemlig koblet til modellen Younes Bendjima (26). Dette er et forhold trebarnsmoren har holdt ekstremt privat, selv om også de naturligvis har skapt overskrifter i løpet av de siste årene.

I 2018 ble det nemlig kjent at paret hadde gått hver til sitt etter nesten to år. Likevel har de blitt observert sammen en rekke ganger det siste året, og i julen delte Kourtney et bilde av seg sammen med Younes på Instagram - som flere tolket som en bekreftelse på at paret har funnet tilbake til hverandre.

Nå kan det virke som at parets gjenforening også har plantet noen tanker inn i hodet til 40-åringen. I et nytt intervju med E! News' #InTheRoom kan hun nemlig avsløre at hun ikke utelukker å gå ned alteret i fremtiden - hvis ting føles riktig.

- Jeg føler at jeg er veldig fornøyd, men jeg tror at hvis ting føles riktig, at det er noe jeg vil oppleve. Men, jeg føler ikke at det mangler, forteller hun til nettstedet.

Hvis et bryllup da skulle skje i fremtiden, er det derimot usikkert om hun kommer til å vise det som en del av familiens realityprogram, slik Kim Kardashian (39) har gjort hele to ganger. Kourtney er nemlig svært tydelig på at hun ikke ønsker å dele forholdene sine lenger.

- Det eneste jeg ikke deler er forholdene mine. Scott og jeg, i våre ti år sammen, ble hele forholdet vårt vist i programmet og jeg følte at det ble en byrde for oss, du vet, det var andre ting også, naturligvis (som tærte på forholdet journ.anm.). Det gikk hardt utover forholdet vårt, sier Kourtney til nettstedet.

40-åringen er den eneste av Kardashian-søstrene som ikke har hatt en ring på fingeren enda, til tross for at hun er eldst. Ikke engang hennes åtte år lange forhold med Scott Disick førte henne ned kirkegulvet, selv om han fridde til henne i 2011. Da sa hun nei.

Dermed er hun en stor kontrast til søstrene sine Kim og Khloé Kardashian (35), som begge har vært forlovet og gift opptil flere ganger.

Ved bristepunktet

I vinter ble det klart at Kourtney ikke kommer til å være en like stor del av den kommende og 18 sesongen av familiens realityprogram. Til Entertainment Tonight fortalte hun før jul at hun vil fokusere på sønnene Mason (9) og Reign (4), og datteren Penelope (7).

- Jeg har bestemt meg for å bruke mer tid som mamma og bruke mer av energien min der. Men jeg sier ikke ha det, fortalte hun den gang.

Uttalelsene kom midt i forrige sesong av «KUWTK», der Kourtney uten tvil ga uttrykk for at hun hadde mistet gnisten når det gjelder reality-tv. Dette fikk hun imidlertid hard kritikk av søstrene sine for. De mener nemlig at Kourtney stadig medvirker og bidrar mindre til serien.

SØSTER-KRANGEL: Kim og Khloé er misfornøyd med Kourtneys åpenhet i realityserien «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Mens Kourtney på sin side mener at alle må vise respekt for hverandres grenser, mener Kim at hvis alle medlemmene av familien hadde hatt samme grenser som 40-åringen, hadde de ikke hatt en realityserie i det hele tatt.

- Det jeg mener er at jeg snart har nådd det punktet hvor jeg ikke er glad. Alle har sitt bristepunkt. Livet er kort, det handler ikke bare om å filme denne serien. Det er ikke ok å føle at jeg er ved bristepunktet. Jeg trenger en pause og jeg vil ikke filme mer, sa en opprørt Kourtney til lillesøstrene sine i en av seriens episoder.

LES OGSÅ: Lykken smiler for skandalestjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer