FLOTT PAR: Det amerikanske presidentparet prøver å leve en sunn og aktiv livsstil for å takle sin svært hektiske hverdag. Fredag fylte Michelle Obama 50 år. Foto: All Over Press
FLOTT PAR: Det amerikanske presidentparet prøver å leve en sunn og aktiv livsstil for å takle sin svært hektiske hverdag. Fredag fylte Michelle Obama 50 år. Foto: All Over PressVis mer

Utelukker ikke bruk av Botox

- Aldri si aldri, sier Michelle Obama.

SEOGHØR.NO: Presidentfruen Michelle Obama har flere ganger blitt hyllet både for klesstilen og utseendet.

Fredag 17. januar fylte Michelle utrolig nok 50 år, og i den anledning åpnet hun seg om helse og plastisk kirurgi.

I et intervju med bladet People spør reporteren om tobarnsmoren noen gang vil benytte seg av Botox for å beholde sitt vakre ytre.

- Kvinner bør ha frihet til å gjøre hva enn de ønsker med seg selv for å føle seg bra. Akkurat nå ser jeg ikke for meg at jeg kommer til å benytte meg av det, men aldri si aldri.

STILIG: Førstedamen får ofte ros for sin elegante klesstil. Her avbildet sammen med britiske prins Harry i Det hvite hus i fjor.  Foto: Stella Pictures
STILIG: Førstedamen får ofte ros for sin elegante klesstil. Her avbildet sammen med britiske prins Harry i Det hvite hus i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer

Den flotte 50-åringen synes likevel det viktigste er at kvinner holder seg friske og sunne. Selv forteller hun at hun aldri har gått glipp av en helsesjekk, inkludert celleprøver og mammografi.

- Jeg er langt fra opphengt i hva jeg putter i meg, men jeg sørger for å spise grønnsaker og frukt. Og som alle vet, så trener jeg, forteller hun til bladet, ifølge Fox News.

Treningsrutinene hennes inkluderer alt fra vektløfting og kondisjon til yoga som hjelper henne å beholde fleksibiliteten.

I fem år har Michelle Obama også jobbet med kampanjen «Let's Move». Den kjemper for å redusere barns fedmeproblemer gjennom en kombinasjon av trening og sunnere spisevaner.

LES OGSÅ: Her blir jenta angrepet av Obamas hund