Utelukker ikke å få sitt 8. barn

- Vi får se. Jeg planlegger det ikke.

UTELUKKER IKKE FLERE BARN: Hollywoodstjernen Stellan Skarsgård ble far for syvende gang i 2009. Skuespilleren utelukker imidlertid ikke at han kan få flere barn. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
UTELUKKER IKKE FLERE BARN: Hollywoodstjernen Stellan Skarsgård ble far for syvende gang i 2009. Skuespilleren utelukker imidlertid ikke at han kan få flere barn. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Den svenske Hollywoodstjernen Stellan Skarsgård (59), kjent fra storfilmer som «Mamma Mia», «Pirates of the Caribbean» og «Engler og Demoner», befinner seg i disse dager i Norge i anledning premieren på regissør Marius Holsts nye film «Kongen av Bastøy».

Se trailer til filmen nederst i saken!

Dette er imidlertid langt fra første gang Skarsgård befinner seg her til lands.

Skuespillerstjernen har hatt roller i en rekke norske produksjoner, deriblant Hans Petter Moland-filmene «Kjærlighetens kjøtere», «Aberdeen», samt suksesskomedien «En ganske snill mann», som han vant Amanda for i høst.

Under innspillingen av «En ganske snill mann» i Oslo i 2009, ble Skargård far til sitt syvende barn, sønnen Ossian (1), som hans kone Megan Everett (34) fødte i Norge.

Da Seher.no møtte den svenske filmstjernen i anledning førpremieren av «Kongen av Bastøy» onsdag denne uken, kunne han avsløre at han ikke utelukker å få flere barn, selv om han nå er 59 år gammel.

- Yngstemann er ett og et halvt år. Men jeg vet ikke helt, jeg. Vi får se. Jeg planlegger det ikke heller, smiler han lurt.

Fra før av har skuespilleren seks barn med ekskona My Skarsgård. Blant disse er sønnene Alexander, Gustaf og Bill, som alle jobber som skuespillere. 

Skarsgård innrømmer at det er litt stas at guttene har valgt å følge i fotsporene hans.

- Jeg har tre sønner som jobber nå, og det er jo trivelig. Snart må jeg leve i skyggen av dem, ler han.

Ifølge 59-åringen har han imidlertid aldri oppfordret barna til å bli skuespillere. 

- Jeg har faktisk aldri gjort det. Jeg synes at de skal få velge livene sine selv. Jeg legger meg ikke i det. Jeg har også involvert meg lite i deres oppdragelse. Det viktigste jeg har lært dem er at man skal være snille mot folk. Så hva de velger å gjøre for være opp til dem. Å råde barn er vanskelig. De må gjøre sine egne erfaringer og feil, sier han.

Eldstesønnen Alexander (34) har for tiden stor suksess i USA med rollen som vampyren Eric i hit-serien «True Blood» , og er kjæreste med skuespillerskjønnheten Kate Bosworth, kjent fra «Superman Returns».

Og Skarsgård innrømmer at han er stolt av det sønnen har fått til.

- Alexander har gjort det veldig bra. Klart jeg er stolt. Men ser man på det, så er det jo bare en jobb. Jeg er mest stolt over at de har blitt gode mennesker. At de holder sammen og er kompiser, og at de er morsomme å være sammen med, sier han.

Etter filmpromoteringen i Norge, reiser Skarsgård tilbake til Sverige. Og filmstjernen gleder seg stort til å feire julen med familien.

- Det er et par stykker som blir igjen i USA, men Alexander kommer hjem, så vi skal feire. Både min nåværende kone og tidligere kona skal være der. Vi feirer jul alle sammen. Det gjelder å gjøre livet så ukomplisert som mulig, smiler han.

«Kongen av Bastøy» har Norgespremiere fredag 17. desember!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Fikk latterkrampe under sexscenene

Se trailer til «Kongen av Bastøy» nedenfor: