Utelukker gjenforening på scenen

- Det tror jeg ikke kommer til å skje, sier Kurt Nilsen.

Publisert
SEOGHØR.NO: Sammen med Askil Holm og Espen Lind har Alejandro Fuentes og Kurt Nilsen tidligere gjort braksuksess med supergruppen som ble døpt «De nye gitarkameratene».

Nå skal halvparten av gruppa sammen reise på Norge rundt i forbindelse med gratis-turnéen «Vinterlyd» i regi av Kreftforeningen.

Kurt Nilsen (33) - som snart er aktuell med sitt første norskspråklige album - legger ikke skjul på at han gleder seg til å legge ut på veien med Alejandro igjen.

- Det er to gamle venner som har vært på veien en stund. Det er lenge siden vi har reist i lag, sier han til Seoghør.no.

Nilsens kommende album produseres av gitarkameraten Espen Lind, men Nilsen sier til Seoghør.no at han ikke tror fansen noen gang vil få se alle fire gjenforent på scenen.

- Nå holder jeg på med Alejandro på veien, er i studio med Espen og møter på sett og vis Askil her og der og, så på et vis er vi i lag en gang i blant, men jeg tviler det blir på scenen igjen. Det tror jeg ikke kommer til å skje.

I et intervju med Dagbladet i desember, sa Kurt Nilsen at han hadde roet kraftig ned på festingen i forbindelse med turnélivet de siste årene.

Til Seoghør.no sier han at han ikke savner det gamle livet.

- Jeg reiser like mye som før, men det er kanske prioriteringen når du er hjemme som er mer satt i bås. Det er litt koselig. Jeg trenger det. Jeg er ikke 22 lenger.

Konsertene - som er gratis - skal innom åtte norske byer og tettsteder i tidsrommet 25. februar til 7. april.

Dette er sjuende året «Vinterlyd» arrangeres i Norge.

Les mer om turneen på Kreftforeningens hjemmeside.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer