Jennifer Aniston:

Utelukker fremdeles ikke barn

- Hvem vet hva fremtiden bringer?

FILMAKTUELL: Her er Jennifer Aniston avbildet på premieren av sin nyeste film Dumplin' i Hollywood onsdag. Foto: NTB Scanpix
FILMAKTUELL: Her er Jennifer Aniston avbildet på premieren av sin nyeste film Dumplin' i Hollywood onsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det kom som et sjokk på mange da Hollywood-yndlingen Jennifer Aniston (49) avslørte at hun skulle skilles fra ektemannen Justin Theroux (47) i februar i år.

I en uttalelse til nyhetsbyrået AP fortalte paret, som giftet seg i august 2015, at de bestemte for å ta ut skilsmisse i slutten av 2017.

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men rykteindustrien kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv.

- Vi er fortsatt to bestevenner, som har bestemt oss for å gå fra hverandre som par, men vi ser fram til å fortsette vennskapet vårt. Framfor alt er vi fast bestemt på å opprettholde den dype respekten og kjærligheten vi har for hverandre, delte de den gangen.

Dette var Anistons andre skilsmisse. 12 år tidligere gikk hun og Brad Pitt (54) hver til sitt etter at han forelsket seg i Angelina Jolie (43) på settet til filmen «Mr. & Mrs. Smith».

Skilsmissebarn

I et nytt intervju med magasinet Elle avslører «Friends»-stjernen nå at hun som liten aldri drømte om å gifte seg.

- Jeg var aldri et barn som satt og drømte om bryllup. Det var aldri noe jeg fantaserte om. Da jeg først ble fridd til, var det totalt fremmed for meg, forteller hun.

Saken fortsetter under bildet.

GOD STØTTE: En av Jennifer Anistons beste venninner er Friends-kollegaen Courteney Cox. Her sammen på et event i Los Angeles tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
GOD STØTTE: En av Jennifer Anistons beste venninner er Friends-kollegaen Courteney Cox. Her sammen på et event i Los Angeles tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Anistons foreldre skilte seg da hun var ni år gammel, og mens faren flyttet til Los Angeles, så ble hun boende i New York med moren.

Mor og datter kom ikke særlig godt overens, og den unge jenta flyktet fra virkeligheten gjennom filmer og TV. Her startet drømmen om å bli skuespiller, som senere skulle lede henne til sin fantastiske karriere.

- Prioriteringene mine handlet ikke om å finne et partnerskap, hvem jeg skulle gifte meg med og hva jeg skulle ha på meg på bryllupsdagen. Jeg bygde hus med skobokser, toalettpapir og filt. For meg handlet det alltid om å finne et hjem som føltes trygt, deler hun i intervjuet.

Saken fortsetter nedenfor.

Videre innrømmer filmstjernen også at hun synes tanken om å starte sin egen familie har vært skummel.

- Helt ærlig, så har det alltid følt litt skremmende. Noen mennesker virker å være som skapt for å bli koner og å få barn. Jeg vet rett og slett ikke hvor naturlig det ligger for meg.

- Det å få barn er en privatsak

Men selv om hun fyller 50 neste år, så har hun ikke sett helt bort i fra muligheten om kanskje å bli mor en dag.

- Hvem vet hva fremtiden bringer med tanke på barn og forhold? Og hvordan barnet eventuelt kommer inn i livet... eller ikke? Nå med all den nye teknologien og alle mirakler, kan mye gjøres annerledes enn tidligere, forteller hun til Elle.

Saken fortsetter under.

Se og Hørs reporter i Hollywood, Kjersti Flaa, gir deg de store snakkisene fra USA den siste uken før påske. Video: Kjersti Flaa, Se og Hør Vis mer

I fjor sommer uttalte Aniston seg også om sine tanker rundt det å få barn. På den tiden var hun fremdeles gift med Justin Theroux, og til bladet Glamour uttrykte hun sin frustrasjon om maset rundt hvorfor de ikke hadde fått barn sammen.

- Det å få barn er en privatsak - som ikke raker noen andre enn paret eller personen som venter barnet, sa hun, og fortsatte:

- Min idé om hva et lykkelig liv er, er kanskje annerledes fra det andre tenker. Jeg mener det er opptil hver enkelt. Ingen har rett til å dømme andre sine valg. Ingen vet hva som foregår bak husets fire vegger blant dem som enten vil ha, eller ikke vil ha barn. Det er et veldig sensitivt tema, i hvert fall for meg.

LES OGSÅ: - Ingen gravid kvinne poserer slik

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer