Jennifer Aniston:

Utelukker fremdeles ikke barn

- Hvem vet hva fremtiden bringer?

FILMAKTUELL: Her er Jennifer Aniston avbildet på premieren av sin nyeste film Dumplin' i Hollywood onsdag. Foto: NTB Scanpix
FILMAKTUELL: Her er Jennifer Aniston avbildet på premieren av sin nyeste film Dumplin' i Hollywood onsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det kom som et sjokk på mange da Hollywood-yndlingen Jennifer Aniston (49) avslørte at hun skulle skilles fra ektemannen Justin Theroux (47) i februar i år.

I en uttalelse til nyhetsbyrået AP fortalte paret, som giftet seg i august 2015, at de bestemte for å ta ut skilsmisse i slutten av 2017.

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men rykteindustrien kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv.

- Vi er fortsatt to bestevenner, som har bestemt oss for å gå fra hverandre som par, men vi ser fram til å fortsette vennskapet vårt. Framfor alt er vi fast bestemt på å opprettholde den dype respekten og kjærligheten vi har for hverandre, delte de den gangen.

Dette var Anistons andre skilsmisse. 12 år tidligere gikk hun og Brad Pitt (54) hver til sitt etter at han forelsket seg i Angelina Jolie (43) på settet til filmen «Mr. & Mrs. Smith».

Skilsmissebarn

I et nytt intervju med magasinet Elle avslører «Friends»-stjernen nå at hun som liten aldri drømte om å gifte seg.

- Jeg var aldri et barn som satt og drømte om bryllup. Det var aldri noe jeg fantaserte om. Da jeg først ble fridd til, var det totalt fremmed for meg, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer